Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

MINOX ZE 5I 3-15X56 SF

1,280.00 1,150.00

Minox asettaa jälleen uudet standardit uudella ZE5i mallistollaan. 5x suurennos takaa joustavuuden niin lähietäisyyksille kuin pitkän matkan ammuntaankin. Toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Erinomainen tähtäin kaikille etäisyyksille. Tekniset tiedot. Ristikot. Käyttöohjeet.


Ominaisuudet:

Fully multi-coated lenses for enhanced clarity and light transmission.
Waterproof and moisture proof.
Argon gas filled.
Non brings great spirit illuminated reticle with 11 intensity steps.
Illuminated Reticle.
Automatic lighting shutoff.
Automatic shut off and the ignition of the lights when the sight is tipped sideways or upwards more than than 45 degrees. As soon as the sights themselves in shooting position, the lighting is right. This saves battery power.
Backup battery included in the adjustment.
Side focus parallax.
Aluminum entubs construction.


Tekniset tiedot:

Zoom: 3-15x.
Lens Diameter: 56mm.
Tube diameter: 30mm.
Mellantubs length: 149mm.
Exit pupil: 11,4-3.8mm.
Field of view: 11.9-2.3m / 100m.
Eye distance: 100mm.
Diopter: -3.0 to +2.5.
Number of MOA / clicks: 1 / 3MOA / or 1cm 100m / 100m.
Maximum altitude / wind adjustment 19 MOA.
Parallax: from 50m.
Reticle: illuminated BDC
Length: 372mm.
Weight: 790g.
Warranty: 30 years Minox Comfort Service (If the product is registered with the Minox within 30 days of purchase).
Included:
Battery: CR2032.
Instructional Booklet.


Takuurekisteröinti:

Minox antaa 30 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheiden varalta. Huom. takuu ei ole voimassa ellet rekisteröi kiikaria! Muista rekisteröidä kiikari 30 päivän kuluessa ostamisesta (jatka kohdasta: Click here to register).

Mnx_CS_Logo_0711_120px_thumb

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top