Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Minicat

1,650.00 1,150.00

Suorituskykyinen ja vakaa mini katamaraanivene. Voit ostaa Kopukan verkkokaupasta heti tai varata sähköpostilla niin varmistat Minicatin itsellesi ensi kesäksi. Huom. mukana myös airot kuvasta poiketen! Alennettu hinta on voimassa ennakkotilauksen tehneille. Erästä on varattu jo kolmasosa! Huom. ennakkotiedoista poiketen kumivenelähetys tulee meille n. 15.7 eli myöhästyy alkuperäisestä meistä riippumattomista syistä. Alkuperäinen aikataulu, kesäkuun puoliväliin, oli luvattu meille kaikilta tahoilta. Olemme todella pahoillamme.

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Uusi innovatiivinen ilmatäytteinen katamaraani-vene. Kevyt, suorituskykyinen, vakaa ja helposti kuljetettava. Liikkuu keveästi pienelläkin moottorilla. Jos rakastat vauhtia niin voit kiinnittää jopa 9,9 hp perämoottorin. Kaksi irrotettavaa alumiinista istuinta. Kiinnitä haluamasi vapatelineet istuimeen tai moottoritelineeseen. Voit istua myös ponttoonien päällä. Moottoritelineen alareunassa vedenpoistoventtiiliit, vene tyhjenee ajaessa.

Vakaa. Pohja on nostettu ylös ja vene kelluu pitkälti ponttoonien varassa. Rakenne tekee veneestä erittäin vakaan, suorituskykyisen ja parantaa polttoainetaloudellisuutta. Voit huoletta kalastaa seisaaltaan. Ponttoonien alapinnat ovat vahvistettuja kulutusta vastaan.

Korkeapainelattia. Jäykkä, irrotettava ilmatäytteinen lattia on 8 cm paksu ja tehty Drop Stitch teknologialla. Pohjassa vahva 1,5 mm PVC.

Helppo kuljettaa. Ilmatäytteinen vene voidaan pakata laukkuun. Helppo täyttää ja tyhjentää.

Vaivaton nousta kyytiin. Edestä avonainen rakenne helpottaa veneeseen nousemista ja poistumista. Lasten on helppo nousta kyytiin. Koiralla ei vaikeuksia uintireissun jälkeen. Isommankin kalan voi vetää keulan kautta veneeseen kun painaa keulaa hieman jalalla.


Alustavat tekniset tiedot:

Pituus: 3 m
Leveys: 1,50 m
Ponttoonit: 48 cm, panssaroitu alapinta
Ilmakammiot: 2+1
Max. moottorikoko: 9.9 hp
Paino noin: 30-35 kg
Pohja: 1,5 mm PVC
Lattia: 8 cm Drop Stitch
Kantavuus noin: 550 kg (tarkentuu myöhemmin)
Väri: vihreä/musta
Materiaalit: 1100 Den PVC (Korea), Drop Stich (Korea)
Täyttöaika n: 10 min veneen omalla jalkapumpulla
Täyttöpaine: 0,20-0,25 bar (2,9-3,5 psi) ponttoonit ja 0,6-0,7 bar lattia (8,7-10 psi)


Täyttäminen:

Vuonna 2017 veneen mukana tulee kaupan päälle kätevä ilmanpainemittari. Mittari kierretään kiinni venttiiliin. Paino noin 80 g. Mittari ei ole vesitiivis, joten pakkaa se vesitiiviiseen pussiin kuljetuksen ajaksi. Ota toinen tiivisterengas pois, se on varaosa. Kun täytät ponttoonit kylmällä kelillä niin muista, että ilmanpaine nousee lämpimässä, joten löysää painetta ponttooneista. Sopiva ilmanpaine on ponttoonit 0,20-0,25 bar ja lattia 0,6-0,7 bar.

Lisätiedot

Paino 40 kg
Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top