Asiakaspalvelu: 0407284667

March Tactical 2.5-25X52 SFP MRAD

3,199.00

Taktiset March kiikaritähtäimet ovat tunnettuja muutamista ominaisuuksistaan: markkinoiden laajin suurennosalue, pienin mahdollinen kromaattinen aberraatio, lyhyt kokonaismitta ja luja mekaaninen rakenne. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Taktiset March kiikaritähtäimet ovat tunnettuja muutamista ominaisuuksistaan: markkinoiden laajin suurennosalue, pienin mahdollinen kromaattinen aberraatio, lyhyt kokonaismitta ja luja mekaaninen rakenne. Ristikko: valaistu MML.

Features
New 52mm objective lens version of the original 2.5x-25x
Second focal plane design with 10 times zoom ratios
52mm front lens with superb Japanese glass, ED technology
Both MOA models and Mil-radin model available (adjustment turrets and reticle)
MOA model -120 MOA elevation range and 60 MOA windage range. One turn is 25 MOA with 1/4 clicks
M-Rad model- 34 MIL elevation range and 17 MIL of windage range. One turn is 10 MIL with 0.1 MIL clicks
Side focus/parallax adjustment. Long eye relief up to 100mm. Main tube diameter is 30mm
Tactical turrets with internal Zero set facility incorporated in the elevation turret
Illumination models available with either STD or LOW level brightness switches.
3 reticle versions. Traditional type reticles like Duplex or non illuminated MTR glass etched and illuminated MTR glass etched
New 6 level illumination switch. Each level is selectable and illumination is turned on and off from pressure touch pad in the focus dial. Auto shut off after inactivity of one hour.
Supplied with a Sunshade, Tactical flip style lens covers which lock down.
Mil Radian model with the Mil-Line (MML) reticle and M-rad turrets. Non illuminated and illuminated model

Specifications
Magnification 2.5x 25x
Effective Lens Diameter – 52mm
Body Tube Diameter 30mm
Exit Pupil – 2.08mm
Field of View, real 8.0°- 42ft
0.8°- 4.2ft
Eye Relief 85-100mm 89-96mm
1 Click Adjustment 1/4MOA
Elevation Travel 120MOA
Windage Travel 60MOA
Focus Side Focus / Parallax
Distance 10YD-infinity
Finish Matte Black
Reticle CH, 1/4 dot, DE plex
MTR-1, MTR-2, MTR-3, MTR-4, MML
Non illuminated and illuminated MTR and MML
Total Length (-1D) 338mm
Weight 665g (23.4oz) – 695g (24.5oz) for illuminated version
Warranty: 5 years.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top