Asiakaspalvelu: 0407284667

March Tactical 2.5-25X42 SFP MRAD

2,599.00

Taktiset March kiikaritähtäimet ovat tunnettuja muutamista ominaisuuksistaan: markkinoiden laajin suurennosalue, pienin mahdollinen kromaattinen aberraatio, lyhyt kokonaismitta ja luja mekaaninen rakenne. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

tuotetunnus (SKU) D25V42TML Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Taktiset March kiikaritähtäimet ovat tunnettuja muutamista ominaisuuksistaan: markkinoiden laajin suurennosalue, pienin mahdollinen kromaattinen aberraatio, lyhyt kokonaismitta ja luja mekaaninen rakenne. Ristikko: valaistu MML.

Features
Compact size and big on features.
Together with the 1x‐10x models these 2.5x-25x scopes were the first in the world with 10 times zoom ratios
100 MOA windage and elevation adjustment. One turn is 25 MOA
Side focus/parallax adjustment. Long eye relief and 30mm main tube design
Tactical turrets with Zero set facility incorporated
42mm front lens with superb Japanese glass, ED technology
Choice of illuminated reticles or traditional wire reticles.
Supplied with a Sunshade, Flip type lens covers which lock down.
Reticles: Crosshair, DE Plex or ¼ dot, Illuminated or non illuminated MTR‐1, MTR-2, MTR-3 and MTR-4
Mil Radian adjustment model with the Mil-Line (MML) reticle is also available. This is second focal plane design.

Specifications
Magnification 2.5x 25x
Effective Lens Diameter – 42mm
Body Tube Diameter 30mm
Exit Pupil – 1.68mm
Field of View, real 8.0° 0.8°
Eye Relief 85-100mm 89-96mm
1 Click Adjustment 1/4MOA
Elevation Travel 100MOA
Windage Travel 100MOA
Focus Side Focus / Parallax
Distance 10YD-infinity
Finish Matte Black
Reticle Illuminated MTR-1
without Illuminated MTR-1
CH, DE-Plex
Total Length (-1D) 314mm
Weight 620g (20.7oz) D25V42TM model
Warranty: 5 years.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top