Asiakaspalvelu: 0407284667

March-F Tactical 3-24X52 FFP MRAD

3,399.00

Taktiset March kiikaritähtäimet ovat tunnettuja muutamista ominaisuuksistaan: markkinoiden laajin suurennosalue, pienin mahdollinen kromaattinen aberraatio, lyhyt kokonaismitta ja luja mekaaninen rakenne. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Taktiset March kiikaritähtäimet ovat tunnettuja muutamista ominaisuuksistaan: markkinoiden laajin suurennosalue, pienin mahdollinen kromaattinen aberraatio, lyhyt kokonaismitta ja luja mekaaninen rakenne. Ristikko: valaistu FML-1.

Features
New 52mm front lens version of the 3x-24x FFP.
First Focal Plane (FFP) with 8x zoom ratio.
2 versions – Mil-rad or MOA types.
The m-rad reticle and the MOA reticle scale remains constant value across the entire zoom range.
M-rad version – 34 Mil Radian elevation range and 17 Mil windage. One turn is 10 mil-rad. One click is 1/10th mil-rad.
MOA version – 120 moa elevation range and 60 moa windage range. One turn is 25 MOA. One click is 1/4 moa
Side focus/parallax adjustment from 10 yards to infinity.
52mm front lens with Japanese ED glass. Up to 100mm long eye relief and 30mm main tube design.
Tactical turrets with zero set facility. Zero set is inside elevation and cannot be accidentally changed. See special note about Zero Set facility *
Choice of illuminated or non illuminated glass etched reticles.
Supplied with Sunshade, plastic lens covers and also Tactical flip covers. (from April 2014)
Reticles: FML and FML-1 for mil Radian models. FMA-1 and FMA-2 (only available in non illuminated model) for the MOA models.
New 6 level illumination switch for illuminated models

Specifications
Magnification 3x 24x
Effective Lens Diameter 52mm
Body Tube Diameter 30mm
Exit Pupil
2.17mm
Field of View, real 6.67°
35.0 FT/100YD 0.83°
4.35 FT/100YD
Eye Relief 85-100mm 89-96mm
1 Click Adjustment 0.1Mil – 1/4 MOA
Elevation Travel 34 Mil Rad – 120MOA
Windage Travel 17 Mil Rad – 60 MOA
Focus Side Focus / Parallax
Distance 10YD-infinity
Finish Matte Black
Reticle (First Focal Plane) Illuminated FML, FML-1 for Mil Rad
Illuminatyed FMA-1 for MOA
without Illumination FML, FML-1 or FMA-1, FMA-2
Total Length (-1D) 336mm (12.3inch)
Weight 665g (23.4oz) and 695g (24.5oz) for illuminated
Warranty: 5 years.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top