Asiakaspalvelu: 0407284667
Magnum Research MLR-1722M Hogue 19

Magnum Research MLR-1722M Hogue 19

1,190.00

Erittäin kevyt 22 WMR puoliautomaatti. Toimitusaika noin 2-3 viikkoa. Kysy saatavuutta ennen tilaamista: myynti@kivelaoutdoor.com.

Varasto loppu

Kuvaus

Erittäin kevyt 22 WMR – eli 22 magnum puoliautomaatti! Ruger lopetti 10/22 WMR mallin valmistamisen joitakin vuosia sitten nähtävästi siksi, koska siitä ei saatu kovin luotettavaa. Yleensä WMR automaattiaseiden valmistajat lisäävät luotettavuttaa lukon massaa lisäämällä, mutta lyhyt 10/22 aktio ei sitä helposti mahdollista. Magnum Research onkin tehnyt innovaation ja lisännyt kaasutoimisen hidastimen lukkokehyksen eteen ja tämän aseen toiminta onkin erittäin luotettavaa ja turvallista lisäämättä kuitenkaan aseen painoa. MRI aseiden mukana tulee pehmustetu kova aselaukku. Integroitu Weaver kiikarikisko. Kumitettu Hogue tukki ja perälevy. Hiilikuituvaippainen ruostumaton tarkkuuspiippu. Piipun päässä on teräsholkki, jonka halkaisija 23,38 mm ja paksuus noin 2 mm.

Huom. ase on tarkoitettu AINOASTAAN 40 grain ja 50 grain luodeille. Ampuminen 30 grain luodeilla aiheuttaa takuun raukeamisen. Tehdas ei lupaa/takaa vaimentimen asennusta, joten se on omalla vastuulla. Vaimentimen asentaminen aiheuttaa takuun raukeamisen.

Magnum Research aseet on valmistettu erittäin tarkoilla toleransseilla ja ovat todella laadukkaita. Patentoitu hiilikuituvaippainen ruostumaton MRI-tarkkuuspiippu. Se on teräspiippua keveämpi, samanpainoisena jäykempi ja haihduttaa lämpöä nopeammin. Piipuissa on 11 asteen  kruunaus. .22 Win Mag versiossa on patentoitu kaasumäntäsysteemi. MAGNUM LITE® lukkokehykset on CNC koneistettu 6061-T6 lentokonealumiinista tiukemmin toleranssein kuin Ruger 10/22 kiväärissä. Integroitu Weaver kiikarikisko. Lukko on koneistettu lämpökäsitellystä 4140 teräksestä pienin toleranssein paremman tarkkuuden saavuttamiseksi.


Tekniset tiedot:

Piippu: 48 cm / 19”.
Kokopituus: 96,5 cm.
Paino: n. 2,00 kg.
Toimintatapa: itselataava kertatuli.
Lipas: 9 patruunaa. Meiltä tai meidän kautta ei ole saatavana metsästyslaillista 2 patruunan lipasta. Tehdas ei ole myöskään tehnyt sellaista.

 

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

 

 

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top