Asiakaspalvelu: 0407284667

Kopukka 425 kumivene

1,250.00

Erinomaisen vastaanoton saanut Kopukka on tällä hetkellä loppu ja odotamme seuraavaa erää saapuvaksi arviolta toukokuun lopussa – kesäkuun alussa. Voit ostaa veneen verkkokaupasta heti tai varata sähköpostilla niin varmistat Kopukan itsellesi ensi kesäksi.

Varastossa

Kuvaus

Erinomaisen vastaanoton saanut Kopukka on tällä hetkellä loppu ja odotamme seuraavaa erää saapuvaksi arviolta kesäkuun puolivälissä. Voit ostaa veneen verkkokaupasta heti tai varata sähköpostilla niin varmistat Kopukan itsellesi ensi kesäksi.


Kopukka m2017:

Olemme tehneet sopimuksen Railblaza:n kanssa. Yritys on johtava modulaaristen venekäyttöön soveltuvien varusteiden valmistaja maailmassa. Kopukan perään tulee kaksi RIBPort telakkaa ja keulaan yksi. Tulemme tarjoamaan myös Railblaza Rodholder R vapakiinnikettä, joka sopii myös perhovavalle. Näihin telakoihin on saatavana valtava määrä lisävarusteita. Vapa voidaan kääntää ylös tai alas veneen pintaa vasten kun veneeseen noustaan polvikorkuisesta vedestä.

Kopukka on nykyiselläänkin erittäin luja, mutta vahvistamme sitä entisestään vaihtamalla pohjan 1.5 mm vahvuiseksi.

Lisäämme 425 malliin toiset aironpaikat, jolloin huopaaminen ja koskenlasku onnistuu takapenkiltä erinomaisesti. Airon kiinnikkeet ovat entistä vahvemmat ja korjattavissa kuten nykyisetkin. Soutaminen onnistuu etupenkiltä ja polvitila on optimaalinen.

Kopukan pohja on entistä selkeämmin katamaraanityyppinen, mikä lisää vakautta ja kohdistaa mm. rantautumisessa tulevan rasituksen ponttooneihin, joiden panssaria myös pidennetään keulasta.

Pohjaevien sijoitusta päivitetään, jolloin Kopukka säilyttää entistä paremmin suuntavakauden takapainoisellakin kuormalla ja tehokkaalla moottorilla.

Isompi Kopukka (550) tulee olemaan näillä näkymin tämän kokoinen. Hinta on vahvistamatta.
Pituus: 5,5 m
Leveys: 135 cm
Ponttoonit: 42 cm
Sisäleveys: 51 cm
Penkit: 4 kpl
Lattia: 15 cm Drop Stich


Kopukka on puunrungoista paikan päällä tehty lautta, jota käytettiin ennen vanhaan vesistöjen ylittämiseen erämaissa seisomalla meloen. Tämä uusi ÄÄRIMMÄISEN LAADUKASTA VALMISTETTA oleva ILMATÄYTTEINEN KOPUKKA on vallankumouksellinen jokiveneen, kanootin, kajakin ja SUP-lautan risteytys! Itseasiassa 8 cm paksu korkeapaineilmatäytteinen Drop Stitch lattia on niin jäykkä, että se toimii SUP-lauttana sellaisenaan! Ja vähennä hieman painetta niin saat ilmatäytteisen makuualustan. Ilmatäytteisenä Kopukka on erittäin hyvin kuljetettavissa erilaisiin kohteisiin kantaen, lentokoneella, helikopterilla tai kärryillä, joten se soveltuu erinomaisesti erämaaseikkailuihin, joelle, järvelle, merelle. Kompakti paketti mahtuu minkä tahansa auton peräkonttiin eikä peräkärryjä tai trailereita tarvita. Souda tai melo minne haluat ja kun väsyt tai matkaat kauemmaksi niin käynnistä moottori. Kapeana ja keveänä Kopukka kulkee paljon taloudellisemmin ja kovempaa jo pienemmällä moottoriteholla. Kopukan syväys on pieni, joten se kulkee hyvin matalassa vedessä. Kopukka on erittäin tukeva, kestävä ja kantava kaikille varusteillesi. Sitä ei saa keikuttamalla helposti kumoon. Voit meloa, soutaa ja kiinnittää perämoottorin, joten pääset myös vuolaassa virrassa helposti ylöspäin. Meillä on myös Kopukkaan sopiva perämoottorikin, joka sopii suvantojen ylityksiin, lammille, pienille järville. Tutustu tarkemmin DEVILIIN! Katso videoita vastaavista veneistä mm. koskikäytössä: HannuYK.


Vakiovarusteena olevat airot voidaan kiinnittää ponttooneihin, jolloin ne eivät ole tiellä. 8 cm paksu Drop Stitch korkeapainelattia yhdistettynä Kopukan vakauteen mahdollistaa helposti seisomisen ja vene on vaikea saada kaatumaan. Vene on paljon vakaampi kuin SUP-lautta. Voit sauvoa jokea pitkin, heitellä uistinta tai perhoa paremmalla näkyvyydellä joen pohjaan ja pensaikkoon kuin kanootissa istuen. Ponttoonien peräkartiot on suunnattu vesilinjaan, joten perä uppoaa vähemmän moottoriajossa ja tuo samalla lisää suuntavakautta. Vrt. jokiveneen peräsiipi. Perässä on kahvat veneen käsittelyä ja kantamista varten. Kalastajia varten löytyy kaksi integroitua vapatelinettä. Moottoritelineessä on roiskesuojat ja telineen alareuna on ylempänä kuin veneen pohja. Perälaudan alareunassa on myös vedenpoistoventtiili, joka voidaan sulkea ulkopuolelta. Kopukan suuntavakavuutta lisää neljä taipuisaa hainevää. Ponttoonien pohjat ja sivut ovat vahvistetut. Ponttoonit ovat alempana kuin pohja, erityisesti veneen perästä eli rakenne on hieman katamaraanityyppinen. Tämä lisää vakautta ja vahvistetut ponttoonit ottavat iskuja ja kulutusta ensimmäisenä vastaan.


Verkkojen lasku ja kokeminen on helppoa, koska verkot eivät tartu kiinni kuin puuveneeseen. Peräti viisi erillistä ilmakammiota tuovat turvallisuutta äärimmäisiin olosuhteisiin. Laadukkaat Halkey-Roberts (Naru) venttiilit ovat sijoitettuja ponttoonien sisäpinnalle helposti operoitaviksi. Venttiilit ovat suojassa ulkopuolisia iskuja vastaan. Veneessä on vakiona 2 kpl kahteen osaan katkaistavaa alumiinivartista airoa, joita voidaan käyttää myös meloina. Lavat ovat kestävää muovia. Airot kiinnittyvät läpimenevällä ruostumattomalla hankainpultilla ja mutterilla käsin. Airojen paikat ovat mitoitettu siten, että polvitila soutaessa on hyvä.


Kopukassa on kestävät alumiiniset istuimet kolmelle matkustajalle ja ne on asennettu ponttoonien päälle mahdollistaen ergonomisen istumakorkeuden ja mukavuuden. Istuimet voidaan irroittaa tilanteen ja kuormauksen mukaan löysäämällä hieman painetta ponttooneista. Ponttoonien sivuilla on turvaköysi ja kolme teräslenkkiä varusteiden liinaamiseen veneen pohjaa vasten sekä veneen kiinnittämiseen sivulta. Lenkit helpottavat veneen kiinnittämistä täytettynä kuljetuksen ajaksi ja mahdollistavat rannalta tapahtuvan vetämisen ja liinaamisen köyden avulla matalassa koskiosuudessa. Keulassa on roiskesuoja, minkä alle ja päälle voidaan laittaa varusteita sekä kiinnitys/turvaköysi. Moottoritelineen sivuilla on roiskesuojat ja takana vedenpoistoventtiili, jonka kautta koskessa tai sateella kertynyt vesi poistuu, mutta vettä ei tule veneen sisälle. Venttiili voidaan sulkea ulkopuolelta korkilla. Sivuponttoonit ovat halkaisijaltaan 36 cm ja tämä tuo sekä kantavuutta, turvallisuutta ja lisää pitkittäissuuntaista jäykkyyttä erityisesti moottoriajossa kovaan vastavirtaan. Keula liukuu hyvin pohja- ja sivukosketuksissa ja toimii korkeissa vasta-aalloissa. Pohja ja koko vene antaa kivikosketuksissa hyvin periksi. Vene taipuu sopivasti aallokossa ja koskessa.


Tehty kestämään! Kopukka on valmistettu laadukkaasta, uuden sukupolven korealaisesta 1100 den PVC-polyesterlaminaatista (0,9mm). Kankaalla on huippuluokan kestävyys kulutusta, jännitystä ja repeämistä vastaan. Kopukassa käytetyn Korealaisen äärimmäisen laadukkaan ja kestävän kankaan vetolujuusluokka on 340. Samasta kankaasta valmistetetaan suuria merikelpoisia pikaveneitä. Kaikki saumat ovat käsin liimattu nelinkertaisesti ja tämä menetelmä on kaikista kallein ja lujin nykypäivänä. Saumat ovat siis käytännöllisesti katsoen hajoamattomia. Kangas on kestävä öljyä, polttoainetta, merivettä, hiilivetyjä ja auringonvaloa vastaan, mutta se kannattaa silti aina puhdistaa mm. polttoaineroiskeista ja säilyttää auringon valolta suojattuna, koska nämä aina jossain määrin vanhentavat kangasta ajan kuluessa. Jos jostakin syystä et voi suojata venettä auringonvalolta niin voit käsitellä veneen siihen tarkoitukseen kehitetyillä UV-suoja-aineilla (spray). Jos käytät venettä paljon hiekkaisissa olosuhteissa ja hiekkaa kulkeutuu veneen sisälle niin lattia kannattaa suojata kumimatolla tai vastaavalla. Huuhtele veneen lattialle ja pohjalle kertynyt hiekka pois, jotta se ei hierrä lattiaa kenkien alla.


Pohja on katamaraanimallia, eli ponttoonit ovat muutaman sentin alempana kuin pohja. Eli rantautumisen, poikittaisen puun ylitys, aiheuttama kulutus tulee pääosin ponttooneihin ja siinä olevaan erikoisvahvistukseen. Tämä rakenne lisää myös vakautta edelleen. Ponttoonien pohjat ja sivut ovat vahvistetut iskuja ja kulutusta vastaan. Pohja on vahvistettua kangasta. Luja kangas kestää hyvin koiran kynsiä, mutta suosittelemme, että pidät koiran kynnet lyhyenä, jotta kaikenlainen kuluminen on minimissään.

Soutaminen: Kopukka liukuu soutamalla suunnilleen samalla tavalla kuin soutuvene (ei ”kumivenemäinen”). Huopaaminen perä edellä onnistuu samalta etummaiselta (soutu) istuimelta. Kopukan muoto on optimaalinen, se on kapea, syväys on pieni ja rakenne on varsin jäykkä.

Tehokas moottori: Jos kiinnität tehokkaan moottorin niin pakkaa tavarasi keulaan tai halutun tasapainon mukaan. Näin veneen keula ei nouse liikoja ja suuntavakavuutta parantavat evät pysyvät vedessä. Noudata varovaisuutta.

Koskenlasku: Jos lasket kosken ja haluat käyttää airoja niin se onnistuu keula edellä. Polvistu takimmaisen istuimen eteen lattialle. Voit näin ohjailla Kopukkaa helposti kahdella airolla, painopiste on matalalla veneen keskellä (muista varusteiden pakkaus tasapainoon), saat hyvän tuen vartalolle veneen ponttooneista eivätkä polvet rasitu 8 cm paksun joustavan lattian ansiosta. Kiinnitä kaikki varusteet veneeseen. Pidä ase aina lataamattomana koskessa. Poista kaikki vieheet virveleistä kun lasket koskea. Noudata varovaisuutta.

Kalastaminen: Kopukka on niin tukeva, että se mahdollistaa myös mm. heittelyn seisaaltaan. Vetouistelussa voit käyttää takana olevaa kahta vapatelinettä. Noudata varovaisuutta.

Ampuminen: Kopukka on on erittäin vakaa, mutta ammu aina istualtaan. Noudata aseen valmistajan ohjetta aseen turvallisesta käsittelystä ja käsittele asetta aina kuin se olisi ladattu. Katso tarkoin mihin piippu suuntautuu. Pidä ase aina lataamattomana kun tilanne ei ole päällä. Vastuu on aina aseen käsittelijällä. Noudata lakia moottoriveneen käytöstä metsästyksessä. Jos veneessä on muitakin niin sovi ampumasektorit etukäteen. Ankkuroi vene tilanteen mukaan. Noudata varovaisuutta.


Mukana tulevat varusteet:

Tehokas jalkapumppu, paikkaussarja, kuljetuslaukku, kaksi airoa, kolme istuinta, käyttöohjeet (Suomi, Ruotsi), ilmanpainemittari.


Tekniset tiedot:

Pituus: 4,25 m (14 jalkaa)
Leveys: 1,08 m
Sisäleveys: 36 cm
Moottoritelineen korkeus: 36 cm
Ponttoonin halkaisija: 36 cm
Pohjan paksuus: 8 cm, Drop Stitch
Ilmakammiot: 4+1
Paino n: 40 kg (vene 34 kg, kolme penkkiä 3×1,7 kg = 5,1 kg ja airot 2×750 g = 1,5 kg)
Kantavuus: käytännössä luokkaa 500 kg
Henkilökapasiteetti: 3, istuimet kolmelle henkilölle
Venttiilit: Halkey-Roberts (Naru)
Penkit: 3 kpl alumiini, 1,7 kg kappale
Istumakorkeus: noin 32-34 cm (riippuen kammioiden ilmanpaineesta)
Airot/melat: 2 kpl alumiini, 750 g/143 cm, katkaistavissa kahteen osaan
Moottorikapasiteetti: lyhytrikinen 7 hp tai n. 30 kg. 7 hp on merkitty tekniseen kylttiin, mutta vastaavilla veneillä ajetaan jopa 8-10 hp moottoreilla.
Materiaalit: 1100 Den PVC (Korea), Drop Stich (Korea)
Täyttöaika n: 10 min veneen omalla jalkapumpulla
Täyttöpaine: 0,20-0,25 bar (2,9-3,5 psi) ponttoonit ja 0,6-0,7 bar lattia (8,7-10 psi)
Pakkauskoko: 115 x 65 x 32cm (säilytys/kuljetuslaukun koko)
Tyhjenee itsestään kun venttiilit avataan
Vedentyhjennysventtiili moottoritelineen alaosassa poistaa veden, mutta ei päästä sisälle (ks. kuvia)
Väri: tumman vihreä/musta
Takuu: 24 kuukautta valmistus- ja materiaalivirheille. Varaosia saadaan saadaan tehtaalta nopeasti lisää.


Täyttäminen:

Vuonna 2017 veneen mukana tulee kaupan päälle kätevä ilmanpainemittari. Mittari kierretään kiinni venttiiliin. Paino noin 80 g. Mittari ei ole vesitiivis, joten pakkaa se vesitiiviiseen pussiin kuljetuksen ajaksi. Ota toinen tiivisterengas pois, se on varaosa. Kun täytät ponttoonit kylmällä kelillä niin muista, että ilmanpaine nousee lämpimässä, joten löysää painetta ponttooneista. Sopiva ilmanpaine on ponttoonit 0,20-0,25 bar ja lattia 0,6-0,7 bar. Esim. ponttooneissa käytettävä 0,20-0,25 bar paine on verraten korkea. Jos painat ponttoonia nyrkillä (ylävartalon painolla n. 50 kg) niin ponttoonin pinta painuu vain vähän noin 10 cm alueelta. Luja rakenne mahdollistaa korkeat paineet ja veneestä saadaan jäykkä.


Kopukan korkeapainelattia on tehty Drop Stitch teknologialla!

Tämä hämmästyttävää materiaali on ylivoimainen normaaliin ilmatäytteiseen kumiveneen lattiaan verrattuna. Drop Stitch tarkoittaa erityislaatuista menetelmää, jossa kaksi pintakangasta yhdistetään koko alaltaan toisiinsa ohuilla kuiduilla. Näin pinnat pysyvät aina samalla etäisyydellä toisistaan ja voidaan käyttää korkeaa ilmanpainetta, jolloin pohjasta saadaan erittäin jäykkä. Tämä jäykistää kumivenettä huomattavasti.


Samoista kankaista ja tekniikalla tehdään myös isoja veneitä, joten Kopukka kyllä kestää!

Rib-vene


Käyttöohjeet:

– Katso ettei veneen ympärillä ajelehdi irtonaista tavaraa.
– Noudata erityistä varovaisuutta erityisesti moottoriajossa.
– Älä käytä esim. rakennuskäyttöön tarkoitettua ilmakompressoria veneen täyttämiseen.
– Varmista, että moottori on vapaalla ennen moottorin käynnistämistä.
– Älä asenna perämoottoria liian korkealle tai liian matalalle.
– Muista tarkistaa kansalliset ja paikalliset veneilyrajoitukset.
– Älä koskaan ylitä veneen tunnistekilpeen merkittyä kantokykyä.
– Jokaisella matkustajalla tulee olla oikean kokoinen pelastusliivi tai kelluntapukine.
– Kuormaa vene tasapainoisesti.
– Matkustajien tulee istua penkeillä tai lattialla. Koskiosuudella voit olla lattialla polvillaan.
– Aloita moottoriajo aina varovasti.
– Ennen veneen käyttöönottamista tarkista ettei veneessä ole ilmavuotoja.
– Vältä veneen altistamista auringonvalolle pidemmäksi aikaa. Säilytä venettä viileässä ja varjossa.


Käyttöönottaminen ja täyttäminen:

– Etsi tasainen pinta, jossa vene kootaan.
– Poista kaikki terävät esineet tasaiselta alustalta.
– Avaa ja levitä vene.
– Avaa venttiilit.
– Venttiilin käyttäminen: Paina venttiilin ydintä ja kierrä 1/4 myötäpäivään täyttöä varten. Sulje venttiili päinvastoin. Kun ruuvi suljetaan tai painetaan alas niin venttiili aukeaa ja kammio tyhjentyy nopeasti. Sulje venttiili aina korkilla.
– Kytke pumppu venttiilin ja täytä kammiot.
– Veneen ponttoneissa on 4 kammiota. Aloita täyttö keulan molempiin puoliin, sitten takapää. Täytä putket noin 50% tasoon.
– Asenna istuimet.
– Asenna ilmalattia ja täytä se noin 70%.
– Täytä putket 100%, 0,20-0,25 bar (2,9-3,5 psi)
– Täytä ilmalattia 100%, 0,6-0,7 bar lattia (8,7-10 psi)
– Ponttooneja ei saa täyttää kivikoviksi. Kun pumpun painaminen alkaa vaatia voimaa, eli joudut painamaa koko painollasi (n. 80kg), lopeta siihen.
– Kun täytät ponttoonit kylmällä kelillä niin muista, että ilmanpaine nousee lämpimässä, joten löysää painetta ponttooneista hieman.
– Asenna airot.
– Asenna tyhjennystulppa perälaudan ulkopuolelle.
– Älä täytä mitään kammiota kokonaan kerralla, koska tämä aiheuttaa tarpeetonta stressiä liitoksiin.
– Liian kova paine voi aiheuttaa rakenteellisia vaurioita veneeseen.
– Älä anna veneen seistä suorassa auringonpaisteessa kun nostat sen vedestä, sillä se voi aiheuttaa paineen nousua ilmakammioissa ja vahingoittaa rakenteita.


Moottorin asennus:

– Avaa moottorin kiinnitykset, kallista ja nosta moottori perälevyn keskelle.
– Kiinnitä kiinnikkeet ja varmista, että kaikki on huolellisesti kiristetty.
– Säädä moottorin kulma.
– Katso moottorin säätöjen ohjeet moottorin käyttöohjeesta.


Veneen tyhjentäminen ja pakkaaminen:

– Ennen tyhjentämistä tarkista, että vene on puhdas ja kuiva.
– Avaa venttiilit ja anna kammioiden tyhjentyä.
– Irrota istuimet ja airot.
– Tyhjennä lattia.
– Taivuta veneen molemmat sivut keskelle ja rullaa vene hitaasti kunnes kaikki ilma on poistunut.
– Pakkaa vene kuljetuslaukkuun ja säilytä siinä.


Veneellä ajaminen:

– Ole hyvin varovainen matalikoissa ja tuntemattomilla vesillä.
– Tarkista aina paikalliset navigointikartat, missä aiot venettä käyttää.
– Tupakointi on kielletty tankkaat moottoria.
– Älä koskaan aja uimareiden läheltä.
– Pyri ajamaan tasapainoisesti, varo tuulta ja korkeita aaltoja.
– Älä ota tarpeettomia riskejä.


Veneen hinaaminen:

– Kiinnitä vähintään 4 metriä pitkä hinausköysi kumiveneen keulan turvaköyteen


Veneeseen nouseminen toisesta veneestä tai vedestä:

– Veneen keulassa ja sivuilla on turvaköydet, jotka ovat tarkoitettuja paitsi varusteiden kiinnittämiseen myös veneeseen nousemiseen helpottamiseksi.
– Veneen sivujen turvaköydet kulkevat kolmen metallisen lenkin kautta ja köysiä sekä metallisia lenkkejä voidaan käyttää veneen kiinnittämiseen.
– Nouse veneeseen keskeltä sivulta ja käytä tarvittaessa hyväksesi turvaköysiä.
– Jos siirryt veneestä toiseen siirrä veneet vierekkäin ja pidä kiinni turvaköydestä kun vaihdat venettä.
– Jos ole joutunut veden varaan niin kiipeä veneeseen keskeltä sivusta.


Säilytys:

– Jos säilöt venettä useita päiviä niin peitä se suoralta auringonvalolta.
– Huuhtele vene merikäytön jälkeen.
– Veneen pinta voidaan puhdistaa miedolla saippualla ja puhtaalla vedellä.
– Emme suosittele liuottimia tai kemiallisia puhdistusaineita veneen puhdistamiseen.
– Vältä hankausta ja kulumista. Kaikki hiekka, pienet kivet, öljy ja lika on huuhdeltava pois veneestä.
– Säilytä kuivassa, hyvin ilmastoidussa tilassa.
– Varmista, että varastoalue on vapaa jyrsijöistä.
– Vene voidaan varastoida tyhjennettynä laukussa tai täytenä peitettynä.
– Ota veneen korjausrasia, tai ainakin liima lämpimään talveksi.


Korjaus ja huolto:

– Käytä mukana olevaa korjaussarjaa pienien reikien paikkaamiseen.
– Puhdista kangas alueen ympäriltä esim. asetonilla. Älä koskaan puhdista esim. bensiinillä tai muilla liuottimilla!
– Levitä liimaa reiän ympärille ja sopivan kokoiseen paikkaan ja anna kuivua 2-3 minuuttia.
– On suositeltavaa, että paikka kuivuu 24 tuntia ennen veneen käyttöönottoa.
– Jos reikä on suuri, ota yhteyttä maahantuojaan tai jälleenmyyjään.
– Kangas kestää hyvin koiran kynsiä, mutta suosittelemme, että pidät koiran kynnet lyhyenä.
– Huuhtele veneen lattialle ja pohjalle kertynyt hiekka pois.
– Voit käyttää lattian päällä esim. kokolattiamatosta tai vastaavasta leikattua suojaa kovissa ja kuluttavissa olosuhteissa.
– Huuhtele veneeseen roiskunut bensiini ja öljy heti pois.


Väritys 2017:

Vuoden 2017 malleissa vihreä väri vaihtuu päällimmäiseen hieman tummempaan. Entistä upeampi maastonvärinen vihreä. Huom. alla olevan kuvan värisävy riippuu käytössä olevasta monitorista ja sen kalibraatiosta.

Lisätiedot

Paino 45 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top