Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Imalent EU06-RW, 1095 lm

129.00 65.00

Imalent EU06-RW “Shark Series” on monitoiminen LCD-kosketusnäytöllä varustettu valaisin hyödyntää kolmea erillistä lediä ja tarjoaa laajan valikoiman valaistusmahdollisuuksia. Valon tehonsäätö tapahtuu innovatiivisella LCD-kosketusnäytöllä! Tämän lisäksi valaisimen mukana tulee kaukosäädin!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) EU06-RW Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Imalent EU06-RW “Shark Series” on monitoiminen LCD-kosketusnäytöllä varustettu valaisin hyödyntää kolmea erillistä lediä ja tarjoaa laajan valikoiman valaistusmahdollisuuksia. Valon tehonsäätö tapahtuu innovatiivisella LCD-kosketusnäytöllä! Tämän lisäksi valaisimen mukana tulee kaukosäädin!

Imalent EU06-EW käyttää päävalonaan CREE XP-L High Intensity lediä joka antaa jopa 1095 lumenin valotehon. Tämä yhdistettynä optimoituun syvään metalliheijastimeen takaa peräti 450 metrin kantomatkan! Pääledin lisäksi valaisimen sivuilla on XP-G2 lämminsävyledi ja XP-GF punainen ledi. Vakiovarusteena on Imalent 18650 Li-ion 2600 mAh akku, missä on Samsungin kenno ja erittäin kehittynyt suojapiiri. Valaisimen hälytysvalotilat – strobo, SOS ja majakka – ovat toivottavasti tarpeettomia, mutta ne voivat olla korvaamattomia! Huom. valaisimen mukana ei tule laturia eikä siinä ole USB-latausporttia. Muista hankkia laturi erikseen ellei sinulla ole sitä.

LCD näytöstä nähdään akun varaustilanne ja siitä voidaan säätää valojen ja hälytysvalojen tehokkuutta. Kun painat (ja pidät hetken) LCD-näytön MODE-näppäintä niin saat sytytettyä punaisen valon. Edelleen, voit säätää punaisen valon voimakkuutta LCD-näytöltä. Sama pätee toiseen sivuvaloon. Voit hyppiä valojen välillä MODE-näppäimellä ja valaisin muistaa jokaiselle valolle asetetun voimakkuuden. Hälytysvalotilat toimivat päävalolla. Kaukosäädin toimii aina kymmenen metrin päästä ja siinä on virtakytkin, MODE ja tehonsäätö. Valaisimen molemmilla sivuilla on kaukosäätimen infrapunan vastaanottimet. Valon alapinnalla on kaksi nappia, joita yhtäaikaa painamalla voidaan valaisin lukita ja sammuttaa. Valaisimen päälle kytkeminen tapahtuu päinvastoin. Näiden nappien välissä on kytkin strobo valolle. Ylimmällä napilla voidaan kytkeä eri hälytysvalot päälle. Alin nappi toimii virtakytkimenä.

Runko on koneistettu korkealuokkaisesta lentokonealumiinista ja siinä on Type III-luokan kova-anodisoitu pinta kulutusta vastaan. Alumiinirungolla on monta etua: se on kestävä ja varmistaa, että valaisin jäähtyy asianmukaisesti. Kovaa käyttöä ajatellen valaisimen vedenpitävyysluokka on IPX-8. Valaisin siis kestää upotuksen 2 metrin syvyyteen. Ja 1,5 m pudotuksen. Pehmeälle alustalle (metsä, maapohja) paljon korkeammaltakin. Valaisimessa on viimeisintä teknologiaa edustava erittäin kehittynyt ohjauspiiri, joka pitää valon kirkkauden vakiona, sisältää reaaliaikaisen lämmönhallinnan, joka ohjaa valotehoa lämmön noustessa. Valaisin on lisäksi suojattu myös akun väärinkytkennältä. Linssi on ilman valonhajoitusteksturointia ja karkaistua ultra kirkasta mineraalilasia missä on heijastamaton pinnoite parasta mahdollista valonläpäisyä varten. Syvä metalliheijastin on optimoitu pitkää kantomatkaa varten, mutta se antaa riittävästi myös lähivaloa. Kaikki kontaktipinnat on kullattuja parasta mahdollista suorituskykyä ajatellen. Valaisimen mukana tulee vyölaukku. Anti-roll muotoilu. Imalent DN11 valaisimella on upea viiden vuoden takuu valmistus ja materiaalivirheille!

Katso tehoa!

imalent-eu06-rw-jaakuvaimalent-eu06-rw-keilaimalent-eu06-rw-lammin-sivuvaloimalent-eu06-rw-punainen

Paketti sisältää:

  • Huipputehokas EU06-RW -valaisin
  • Huippulaadukas Imalent 2600 mAh 18650 Li-ion akku (Samsung ICR18650-26H + suojapiiri)
  • Vyölaukku
  • Yksi ylimääräinen LCD-näytön suojakalvo
  • Kaksi vara O-rengasta
  • Takuu 5 vuotta

CREE XP-L High Intensity ledi:

Imalent HR20 valaisimessa on kupariseen piirilevyyn integroitu uudenaikaisin XP-L High Intensity ledi, joka on kaikilta osa-alueiltaan selvästi kehittyneempi kuin vanhemmissa valaisimissa yleisesti käytetty XM-L2 (U2, U3, U4). XP-L HI on suorituskykyisempi sekä energiatehokkaampi ja siinä on jopa 50% pidempi valonkantavuus. XP-L High Intensity on rakennettu CREEn uusimmalla SC5 teknologialla ja tuottaa valmistajan mukaan yli 200% enemmän kandelaa kuin aikaisempi XM-L ja 120% enemmän kuin XP-L High Density saman optiikan läpi. XP-L High Intensity onkin kyselyjen mukaan tämän hetken halutuin ledi valoharrastajien ja vaativien käyttäjien keskuudessa. Samalla se on saatu valmistettua pinta-alaltaan pienemmäksi, mikä tarkoittaa mm. että ledi tuottaa vähemmän lämpöä: XM-L2 2.5 °C/W, XP-L High Intensity 2.2 °C/W. Tällä on iso merkitys valaisimen kestävyyden ja ylikuumenemisen kannalta. Ehkä hienoimpia ominaisuuksia on kuitenkin valokeilan muoto. XP-L High Intensity antaa 115° asteen keilan (XM-L ja XP-L High Density 125°) mikä tarkoittaa rajusti parempaa kantomatkaa!

Viitteet:

http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XPL-HI
http://www.cree.com/LED-Components-and-Modules/Products/XLamp/Discrete-Directional/XLamp-XML2
http://www.ledsupply.com/blog/cree-xp-l-vs-cree-xm-l2-whats-the-difference/
http://www.cree.com/~/media/Files/Cree/LED-Components-and-Modules/XLamp/Data-and-Binning/XLampXML2.pdf
http://www.cree.com/~/media/Files/Cree/LED-Components-and-Modules/XLamp/Data-and-Binning/ds-XPL.pdf


Tekniset tiedot:

Led: CREE XP-L High Intensity, cool 6500K (valkoinen valo)
Sivuledit: XP-G2 lämminsävyledi ja XP-GF punainen ledi
Maksimiteho: 1095 lumen
Minimiteho: 1 lumen
Toiminta-ajat 2600 mAh Li-ion akulla: päävalo 1080 lumen/1H 45 min, 1 lumen/200H; sivuvalot 290 lumen/3H 50 min, 1 lumen/200H
Maksimi valon intensiteetti: 32500 cd
On-off kytkin, hälytysvalokytkin, LCD-kosketusnäyttö, kaukosäädin
Hälytysvalotilat: strobo, SOS, majakka
Maksimi kantomatka: 450 metriä
Vesitiiveysluokka: IPX-8
Pudotuskestävyys: 1,5 m
Paino: 172 g ilman akkua
Toimintajännite: 2.8-9V
Mitat: pituus 147mm x 38mm etupää halkaisija, 25mm takapään halkaisija
Sisältää yhden Imalent 2600 mAh 18650 Li-ion akun, suojapiirillä, 500 latauskertaa
Takuu 5 vuotta

 

Imalent 2600 mAh 18650 Li-ion akku:

Kenno: Samsung ICR18650-26H
Nimellisjännite 3,7 V
Nimellisteho: 2600 mAh (minimi 2500 mAh)
Mitat: 18.6 ± 0.1 × 68.8 ± 0.15mm
Paino: 48 g
Suurin jatkuva purkuvirta: 5 A
Maksimi latausvirta: 1500 mA
Käyttölämpötilat: lataus: 10 ~ +65°C, purku: -20 ~ +45°C, säilytys: -20 ~ +50°C
Suojapiiri: PCB 17.0 * 0.6mm, 3 kpl SD6083B, 4 kpl 0603
– ylilataus: 4.275±0.05V, tunnistusviive 0.60~1.80S, aukaisu 4.075±0.025V
– syväpurkautuminen: 2.50±0.05V, tunnistusviive 78~245mS, aukaisu 2.90±0.075V
– ylikuormitus: havaintojännite 0.12±0.07V, ylikuormitus 7.5-9.5A, havaintoviive 6.5~13.2mS
– oikosulku: tunnistusviive 216~576uS

 

Esittely englanniksi:

 

Esittely saksaksi:

 

Lisätiedot

Paino 0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top