Asiakaspalvelu: 0407284667
Hylje Action Camo haalari M05 lumikuvio

Hylje Action Camo haalari M05 lumikuvio

229.00

Hylje Action Camo haalaria M05 lumikuviolla (Snow Camo) valmistuu tehtaalla lisää vasta syksyllä 2018. Meillä on varastossa ainoastaan yksi kappale kokoa 2XL/56. 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Hylje Action Camo haalaria M05 lumikuviolla (Snow Camo) valmistuu tehtaalla lisää vasta syksyllä 2018. 

Hylje-haalari on yksi klassikoista, joka on palannut tuotantoon uudistettuna versiona. Monelle 1980-luvun kelkkailijalle tuli tutuksi hopeahaalari, joka sai pian lempinimekseen Kaamasen kansallispuku. Haalaria valmisti vuodesta 1971 lähtien Eelis Känsälän yritys Lomatex Oy Rovaniemellä. Hylje haalarit ovat nyt palanneet tuotantoon vuosien jälkeen.


Ilman kalvoa. Hylje on valmistettu nyt myös kalvottomana Foxa Viking kankaalla. Malli on suunnilleen sama kuin Hylje Action. Varustettuna M05 lumikuviolla, joka on Suomen puolustusvoimien uusin digitaalikuvio NIR-ominaisuuksilla (Near InfraRed). Älä käytä pesussa optisia kirkasteita, jos haluat säilyttää NIR-ominaisuudet. Foxa Viking kangas on mm. Suomen puolustusvoimien käytössä ja sen koostumus on 70% polyesteri, 30% puuvilla. Kankaan ulkopinta on kestävää polyesterifilamenttia ja sisäpuoli puuvillaa.


Suunniteltu aktiiviseen liikkumiseen lumisessa maastossa. Viking kangas on todella luja, hiljaisempi kuin kalvollinen kangas, kalvottomana hyvin hengittävä ja suojaa silti hyvin viimalta. Selkä ei kastu samalla tavalla kuin kalvollisella haalarilla kairatessasi muutaman pilkkireiän. Viking kangas muuttuu käytössä pehmeämmäksi ja entistä hiljaisemmaksi. Molemmissa olkapäissä on kuminen jarrunauha, joka pitää aseen ja repun hihnan hyvin paikoillaan. Lämpöeristeenä ohut ja laadukas polyesterivanu. Ei liian paksu aktiiviseen toimintaan. Laita sopivat vaatekerrokset sään mukaan. Jos käytät haalaria passitukseen kovilla pakkasilla niin suosittelemme numeroa isompaa kokoa jotta alle mahtuu riittävästi vaatetta. Ohut untuvatakki on erinomainen kevyt eriste ja korvaa ”pari” villapaitaa. Valitse vähintään 700 fp untuvatakki.


Haalari suojaa. Haalarin hyvä puoli on yhtenäisyys eli lumi ei tule sisälle keskivartalon kohdalta missään olosuhteissa. Eikä päällekkäisiä vaatekerroksia ole, kuten haalarihousut + pitkä takki keskivartalon kohdalla. Yhtenäisenä haalari on myös lämmin. Haalarin mitoitus on erittäin toiminnallinen ja riittävän väljä, joten alle mahtuu kaikki tarvittavat välikerrokset liikkumista ajetellen vaikka valitset oman kokosi. Esimerkiksi koko L/52 on sopiva noin 180-186 cm ja 80-95 henkilölle. Sisäpuolella on henkselit eli voit nostaa haarakohtaa ylemmäs vartalon mukaan. Samalla voit jättää haalarit henkselien varaan kun riisut yläosan tauolla. Katso mittataulukko sivun alareunasta.


Pilkille? Haalari käy myös pilkkikäyttöön tietyin rajoituksin. Haalari ei ole vedenpitävä, joten ota tämä huomioon. Jos istut niin ok. Jos makaat jäällä missä on keväällä märkää sohjolunta niin käytä alla esimerkiksi solumuovista retkipatjaa tai jotakin vastaavaa. Viking-kankaan tuulenpitävyys on hyvä. Eristys ei ole paksuimpien haalareiden luokkaa. Kalvottomana hiki haihtuu hyvin, joten aktiivisessa toiminnassa tämä haalari on parempi kuin kalvollinen haalari.

Tekniset tiedot:

Päälikangas: Foxa Viking, 70 % PES, 30 % C0, paino 230 g/m2, sama kuin armeijan virallisissa puvuissa
Maastokuvio: M05 lumikuvio
Väri: NIR-ominaisuuksilla
Tikkivuori: polyesteri 100%, vanu 60 g (paino 60 g/m2), vanun vahvuus noin 5 mm
Vetoketjut: YKK
Tuulilista neppareilla
Muotoon ommellut polvet
Taskut: 6 kpl, etutaskut, rintataskut (käsienlämmittely), radiotasku, povitasku, kaikki vetoketjullisia
Kiinteä huppu, kiristyksellä, erinomainen muotoilu (sama kiitelty muoto kuin alkuperäisessä Hylje-klassikossakin)
Velcro-kiristettävät lahkeensuut
Vyötäröllä kaksi D-rengasta
Vyötärökuminauha
Hiharesorit
Vyölenkit
Sisällä nyt myös irrotettavat, joustavat, säädettävät henkselit
Hoito: pesu 40 astetta, ei valkaisua, silitys max 150c, varovainen rumpukuivaus, kemiallinen pesu tetrakloorieteenillä
Paino: 1,32 kg koko L/52


Koot:

M/50
L/52
XL/54
XXL/56

Olemme itse mitanneet haalareiden mitat seuraavasti.

Mitat suuntaa antavia. Voit näistä laskea mittamuutokset puuttuviin kokoihin. Jos normaali vaatekokosi on esim. L/52 niin silloin saman koon haalarikin pitäisi olla sopiva. L/52 on sopiva esim. 180-185 cm/85-95 kg henkilölle ja tilaa jää melko reilusti alusvaatteille. Huom. rinnanympärys mitattu kainaloiden alta hihan alaliitoksesta. Rinnanympärys kapenee siitä kohtaa alaspäin selvästi. Katso koko tarkasti ja vertaa olemassaolevaan sopivaan asusteeseesi. Haalarin tulisi olla numeroa suurempi, jos puet alle todella paljon vaatetta kovilla pakkasilla. Perimme vaihtamisesta palautus ja lähetyskulut meidän pakkausten painoon perustuvan hinnaston mukaan.

Rinnanympärys (kainaloiden alta): 56: 132 cm, 54: 126 cm, 52: 122 cm, 50: 118 cm
Vyötärö (ei venytetty): 56: 110 cm, 54: 106 cm, 52: 102 cm, 50: 98 cm
Vyötärö (venytetty): 56: 120 cm, 54: 116 cm, 52: 112 cm, 50: 108 cm (vyötärön kuminauharesori sallii siis 10 cm venymän, vyötäröllä on lisäksi vyölenkit)
Hihojen kärkiväli (hihansuusta hihansuuhun): 56: 185 cm, 54: 183 cm, 52: 182 cm (hihansuun resori sisältyy mittaan)
Lahkeen sisäsauma: 56: 80 cm, 54: 79 cm, 52: 78 cm, 50: 77 cm
Harteilta haaroihin (haarojen liitos > liukuestenauhan keskelle): 56: 92 cm, 54: 88 cm, 52: 84 cm (pituutta voi säätää asentamalla henkselit haalarin sisäpuolelle)

hylje_haalarit.cdr

 

”Ostin itselleni ja muutaman käyttökerran jälkeen tyytyväinen” Pentti

”Tänään tuli perille ja pääsin jo testaamaan. Todellä hyvät ensivaikutelmat.” Ville

”Haalaria on testattu kolme viikkoa aktiivisesti meidän eri harjoituksissa ja muissakin tehtävissä. Haalari on osoittautunut hyväksi ja herättänyt kiinnostusta laajalti eri tahoilla.” Jussi, Maavoimien esikunta

”Puku tuli tänään ja on nopeasti testattu -10 asteen kelissä metsälenkillä. On huippupuku! Hengittää erinomaisesti ja hyvä leikkaus. L-koko olisi varmaan mennyt, on “kasvunvaraa” nyt leveyssuunnassa turhankin reilusti… Toisaalta hihat ovat ainakin riittävän pitkät. Hieno tuote joka tapauksessa ja erinomaista palvelua. Kiitos!” Timo

 

Lisätiedot

Paino 2 kg
Vaatekoko

M-50, L-52, XL-54, 2XL-56, 3XL-58, 4XL-60

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top