Asiakaspalvelu: 0407284667
HW 97 Black Line-STL

HW 97 Black Line-STL

520.00

Kampiviritteinen ilmakivääri synteettisellä tukilla. Kiikari+jalat eivät kuulu hintaan. Tämän aseen toimitusaika on noin 2-4 viikkoa tilauksesta.

Kuvaus

An idea conquers the hearts of people keen on sports, youthful and young of heart. Weihrauch air rifles offer a lot of pleasure in sports. The underlever air rifle HW 97 K especially developed for field-target and silhouette shooting, well-balanced, easy and smooth cocking.

Fixed barrel system with muzzle break, in ”stainless-look” finish, equipped with the proven and world-famous match trigger ”Rekord”, without sights, synthetic thumbhole stock, handy and elegant, especially designed for scope use, high comb, stippled pistol grip and forearm, rubber buttplate, ambidextrous. (Scope against extra charge).

Ilmoita kaliiberi viestikentässä. Toimitamme lupavapaita ilma-aseita yli 18-vuotiaille, joten lähetä kuva henkilöllisyystodistuksesta: myynti@kivelaoutdoor.com

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top