Asiakaspalvelu: 0407284667
HW 57

HW 57

350.00

Laadukas ilmakivääri. Kiikari+jalat eivät kuulu hintaan. Toimitusaika noin 2-5 viikkoa. Huom. ainoastaan F-malli = 7.5 joule > alennettu lähtönopeus.

Kuvaus

A precision air rifle in modern design with underlever cocking. Single shot with loading gate. Medium heavy and well-balanced. Automatic safety, adjustable match trigger ”Rekord”, micrometer sight adjustable for windage and elevation with four different notches.

Long and handy beechwood stock with cheekpiece on both sides, stippling on pistol grip and forearm, ambidextrous, rubber buttplate.

Ilmoita kaliiberi viestikentässä. Toimitamme lupavapaita ilma-aseita yli 18-vuotiaille, joten lähetä kuva henkilöllisyystodistuksesta: myynti@kivelaoutdoor.com

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top