Asiakaspalvelu: 0407284667

Hensoldt ZF 3-12X56 FFP

2,449.00

Laadukas SFP MIL tähtäinkiikari. Hensoldt oli aikaisemmin Zeissin militääriosasto, mutta nykyään kuuluu Airbus Defense & Space brändin alle. Laatu on edelleen samaa huipputasoa ja tehdas sijaitsee edelleen Saksan Wetzlarissa. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Hensoldt is a brand of Airbus Defense & Space, a worldwide leader in global security solutions working to support the people protecting the world. In a world of evolving threats and opportunities, Hensoldt thrives to create innovation, technology advanced optical solutions meeting the needs of its customers worldwide. A former military contract division of Zeiss Sport Optics, the two entities split paths but remain committed to the same levels of quality. Hensoldt brings a lot to the table. As a top tier optics manufacturer, you will see Hensoldt spotting scopes, ZF riflescopes, and reflex sights in use by shooters and spotters who demand the highest in quality and robustness from their equipment.


Specifications:

More anti-reflective lens provides a maximum sharpness and light transmission.
Ca. 92% light transmission.
Wide ranges.
Very compact construction.
The numbers on the height of the steering wheel has two different colors for easier identification.
Waterproof, moisture-proof.
Nitrogen Filled.
Automatic shutdown of the reticle illumination for 3h.
Low battery alert. Reticle illumination pulsates when you light it.
MIL
Battery-powered lighting:
3V CR2032 withstand -20 degrees.
3 V BR2032 withstand -40 degrees.

 

Technical data:

Magnification: 3-12x.
Lens Diameter: 56mm.
Tube diameter: 34mm.
Exit pupil: 14.9-4.6mm.
Field of view: 11.7-3.4m / 100m.
Eye distance: 90-110mm.
Diopter adjustment: -2 to +2.
Light transmission: ca. 92%.
Number MIL / click: .1 miles.
Maximum height adjustment: 300cm / 100m.
Maximum wind adjustment: 100cm / 100m.
Parallax: from 50m.
Reticle: Illuminated Mil Dot.
Length: 325mm.
Weight: 800g.
Warranty: 2 years.

Included:
Battery.
Lens protection.
Detailed instructions.
Cordura bag with associated tools.

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top