Asiakaspalvelu: 0407284667

Hawke Vantage 2,5-10×56 L4A IR

309.00

Edullinen hämäräkiikari valaistulla ristikolla. Toimitusaika noin 2-5 pv.

Kuvaus

Kestää kaikkien peruskiväärikaliiberien rekyylin. 11 kertainen linssinpinnoite. 30 mm yksiosainen runkoputki. Lasiin etsattu MILDOT-ristikko 5-portaisella valolla. Matalat ¼ MOA ristikkotornit. Nopea diopterikorjaus ja tukeva zoomi. Objektiivissa kierre lisävarusteita varten.


Tekniset tiedot:

Näkökenttä: 14 – 3.5 m
Silmänetäisyys: 89 mm
Ristikko: L4A, 5-portainen valo
Tornit: ¼ MOA
Putki: 30 mm
Pituus: 345 mm
Paino: 670 g


Takuu:

Hawke antaa 10 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheille koskien alkuperäistä omistajaa. Jos tuotteessa on vikaa niin Hawke joko korjaa se tai vaihtaa uuteen vastaavaan. Takuun piiriin eivät kuulu ristikonsäätötornien suojukset, linssinsuojukset tai vastavalosuojukset. Takuu raukeaa, jos tuotetta on muunneltu, se on hajonnut tapaturmaisesti tai väärinkäytön seurauksena.

 

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Kaliiberi

22LRHV, 22LRSUB

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top