Asiakaspalvelu: 0407284667
Hawke Sidewinder 6,5-20×42 20x HALF MILDOT IR

Hawke Sidewinder 6,5-20×42 20x HALF MILDOT IR

549.00

Pitkän matkan tarkkuusammuntaan suunniteltu tähtäin. Toimitusaika noin 2-5 pv.

Kuvaus

18 kertainen linssinpinnoite. Sivusäätöinen parallaksikorjaus. 30mm yksiosainen runkoputki. Lasiin etsattu HALF MILDOT-ristikko punaisella valaisulla. 5-portainen valonsäätö. Lukittavat ja nollattavat ¼ MOA ristikkotornit. Nopea diopterikorjaus ja tukeva zoomi.


Tekniset tiedot:

Näkökenttä: 5.6 – 1.8 m
Silmänetäisyys: 89 mm
Ristikko: HALF MILDOT
Tornit: ¼ MOA
Pituus: 391 mm
Paino: 738 g


Takuu:

Hawke antaa 10 vuoden takuun materiaali- ja valmistusvirheille koskien alkuperäistä omistajaa. Jos tuotteessa on vikaa niin Hawke joko korjaa se tai vaihtaa uuteen vastaavaan. Takuun piiriin eivät kuulu ristikonsäätötornien suojukset, linssinsuojukset tai vastavalosuojukset. Takuu raukeaa, jos tuotetta on muunneltu, se on hajonnut tapaturmaisesti tai väärinkäytön seurauksena.

 

Lisätiedot

Paino 1.0 kg
Kaliiberi

22LRHV, 22LRSUB

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top