Asiakaspalvelu: 0407284667
Hawke renkaat 30mm High 2-os.

Hawke renkaat 30mm High 2-os.

35.00

Edulliset alumiinista valmistetut kiikarinjalat Weaver/Picatinnykiskoon. 30 mm putkelle. Noin max. 56 mm objektiivi. Toimitusaika 3-5 pv.

Kuvaus

Double hex screws to hold your scope firmly in place Weaver version features crossbar for additional security Internal cushion tape prevents marking and damage. High grade aluminium anodised in matte black.

Sopivat max. noin 56 mm objektiiville. Weaver/Picatinny kiskoon. Valmistajan koodi: 22117. Paino: 82 g.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top