Asiakaspalvelu: 0407284667

Hawke renkaat Med 2-os.

29.00

Edulliset alumiinista valmistetut kiikarinjalat Weaver/Picatinnykiskoon. Tuuman putkelle. Noin max. 42 mm objektiivi. Toimitusaika 3-5 pv.

Kuvaus

Double hex screws to hold your scope firmly in place Weaver version features crossbar for additional security Internal cushion tape prevents marking and damage. High grade aluminium anodised in matte black.

Sopivat noin max. 42 mm objektiiville. Tuuman runkoon. Weaver/Picatinny kiskoon. Valmistajan koodi: 22113. Paino: 82 g.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top