Asiakaspalvelu: 0407284667
Haenel RS 8 Compact

Haenel RS 8 Compact

7,190.00

Lyhyt tarkkuuskivääri Haenelilta. Ilman bibodia, kiikaria ja jalkoja. Tiedustele toimitusaikaa: myynti@kivelaoutdoor.com.

Kuvaus

Short version of the RS 8.

The RS family was developed to meet the requirements of the professional user. Haenel has complete control of production of all key components of the RS family rifle system. The barrel, receiver and bolt action are all produced in the cooperative of the Suhl Arms Alliance. The ergonomic concept is based on a toolless adjustment of the gun with the support of “quick” adjustments. The Stock can be adjusted not just in length, but also in height. The cheekrest, which is also adjustable in height and sideways and allows usage by left and right handed marksmen. The precise trigger action can be adjusted for pull resistance, trigger pull and longitudinal position and take up pull. (Adjustable trigger weight: 10 – 20 N.) The pistol grip adapter (AR 15 style) allows the user to select from a wide variety of different pistol grips.

The modular concept is based on the universally recognised interfaces for accessories; from the pistol grip adapter to the mounting rails for aiming devices and accessories (Nato STANAG 4694). A Nato STANAG 4694 rail is milled into the system housing, this permits highest precision connected with a low line of sight. A further Nato STANAG 4694 rail is integrated on the bottom of the chassis in front of the hand-guard.


Tekniset tiedot:

Caliber: .308 Win.
Total length: 1.030 mm (40,6″) with folded stock: 740mm (29,1″)
Width: 75 mm (3″) with folded stock: 90 mm (3,5″)
Height: 185 mm (7,3″) (without scope)
Barrel Length: 510 mm (20,1″)
Barrel Diameter: 22 mm (0,87″)
Weight: approx. 5,85 kg (12,9 lbs.) (without acc.)
Trigger: 10 – 20 N (adjustable double stage trigger)
Magazine Cap: 10 rounds

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 7 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top