Asiakaspalvelu: 0407284667
Haenel Jaeger 9

Haenel Jaeger 9

1,790.00

Taittopiippuinen, kertalaukeava Haenel Jaeger Rifle 9 on erikoistyökalu kunnianhimoiselle metsästäjille. Ase on suunniteltu hiivintämetsästykseen ja vuoriolosuhteisiin. Toimitusaika noin 2-6 viikkoa tilauksesta.

Kuvaus

Taittopiippuinen, kertalaukeava Haenel Jaeger Rifle 9 on erikoistyökalu kunnianhimoiselle metsästäjille. Ase on suunniteltu hiivintämetsästykseen ja vuoriolosuhteisiin, joten se painaa vain 2,3-2,4 kg. Ase sopii myös metsästäjälle, joka hiiviskelee hirvihaukulle. 1025 mm: n kokonaispituus. Herkkä 750 gramman liipaisin. Aseen käyttäminen on yksinkertaista ja äänetöntä. 11mm kiikarikisko, mihin käyvät esim. MAK pikajalat. Mainitse kaliiberi tekstikentässä.


Tekniset tiedot:

Kaliiberit: 6,5x57R, 6,5x65R, .270 Win., 7x57R, 7x65R, .243 Win., .308 Win., .30-06 Spring., .30R Blaser, 8x57IRS, 9,3x74R / Magnum: 7 mm RemMag., .300 Win. Mag.
Pituus: 1025 mm / Magnum: 1075 mm
Piippu: 600 mm / Magnum: 650 mm
Paino: n. 2,4 kg

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 3 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top