Asiakaspalvelu: 0407284667

Haenel CR 223 Black

2,100.00

Haenel CR on laadukas itselataava kivääri. Toimitusaika tilauksesta tällä hetkellä luokkaa vähän yli kuukausi (22.8.2017), mutta tilanne elää koko ajan. Tiedustele tarkemmin toimitusaikaa: myynti@kivelaoutdoor.com. Asetta ei ole meillä varastossa.

Osastot: , ,

Kuvaus

Uusi laadukas itselaatava CG Haenel Suhl CR 223 (CR = Competition Rifle) kivääri on varustettu lyhytiskuisella kaasumäntäjärjestelmällä (Forbice). Haenel täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja takeena on 3 vuoden takuu. Ase on varustettu jo tehtaalla hyvin: kaatuvat avotähtäimet (ARMS USA), liekinsammutin (A2 Standard, 14×1 kierteellä), iso viritysvipu, kaksipuolinen hihnalenkki. Takatukki M4 Buttstock (MILSPEC Tube). Pistoolikahva (A2 Standard) Oberland Arms. 20 patruunan Oberland Arms lipas (STANAG 4179 yhteensopiva) on rajoitettu 10 patruunaan. Etutukki (handguard) voidaan irrottaa nopeasti ilman työkaluja. Kaksipuolinen varmistin, joka käytettävissä vaikka asetta ei olisi viritetty. Pehmustettu kova laukku.


Huomioitavaa Ampuma-aselaista:

Kivääri määritellään mittojen puolesta Suomessa siten, että aseen kokonaispituus täytyy olla vähintään 840mm ja piipun vähintään 400mm. Katso ampuma-aselaki. Tässä laissa tarkoitetaan: 2) kiväärillä kahdella kädellä olkapäätä vasten tuettavaksi valmistettua rihlapiippuista ampuma-asetta, jonka kokonaispituus on vähintään 840 millimetriä ja piipun tai putken pituus vähintään 400 millimetriä sekä jossa käytetään keski- tai reunasytytteistä patruunaa.

Nämä mitat eivät koske taitettavaa asetta ellei se ole ammuttavissa näitä mittoja lyhyempänä. Eli taittopiippuinen kivääri voi taittua kaksin kerroin lyhyemmäksi kuin 840mm koska sillä ei voida ampua taitettuna. Katso esim. Chiappa Little Badger. Tästä syystä em. Chiapan perä täytyy olla kiinnitetty ja säädetty niin, että aseen kokopituus on vähintään 840mm.

Jos aseessa on teleskooppiperä niin ase on ammuttavissa lyhennettynäkin. Haenel CR 223 kiväärissä on vakiovarusteena teleskooppiperä. Tällaisesta perästä on hyötyä esimerkiksi kun samanlaisen aseen mahdolliset käyttäjät ovat erikokoisia, ampuma-asennot ja varustelut muuttuvat tai alla olevan vaatetuksen paksuus muuttuu olosuhteiden mukaan. Esimerkiksi kesä-vs-talvivarustus, käyttö rinkan kanssa tai kun lisätään paksut vartalosuojaliivit. Jotta aseen käyttäminen on aina luontevaa, samanlaista ja tarkoituksenmukaista niin käyttöergonomia pyritään pitämään samalla tasolla lyhentämällä aseen perää.

Huomioitavaa kuitenkin on, että perän lyhimmissä asennoissa Haenel CR 223 kokonaismitta menee alle kiväärimitan, joka on 840mm. Kiväärin liekinsammutin on kierteellä kiinni, joten sitä ei lasketa piipun pituuteen eikä aseen kokonaismittaan. Jos hankintalupasi on normaalimittaiselle kiväärille niin me aseen myyjänä joudumme muuntamaan aseen luokkaan sopivaksi. Laitamme perän putkeen täytettä sen verran, että ase on kiväärimitoissa eikä teleskooppiperän lyhimmät asennot ole käytettävissä. Aseeseen ei siis tehdä mitään peruuttamatonta eikä jälleenmyyntiarvoa alentavaa. Tämän muutoksen jälkeen asetta ei voida lyhentää ja muuntaa eri luokkaan ilman työkaluja. Täytteen poistaminen vaatii perälevyn irrottamisen erillistä työkalua käyttäen. Asiakas ei saa lyhentää asetta, jos aselupa on kiväärimittaiselle aseelle. Tällöin asiakas syyllistyy aseen muuntamiseen sellaiseen luokkaan mihin hänellä ei ole lupaa. Perä voidaan vaihtaa erilaiseksi, vaikka kiinteään kunhan aseen kokonaismitta on aina vähintään 840mm. Kiväärin piipun pituus täyttää vaatimukset ollen yli 400mm pitkä myös ilman liekinsammutinta.


Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 223 Rem.
Piippu: 420 mm
Rihlaus: oikea 6 kpl 1:9”
Paino: 3,58 kg tyhjän lippaan kanssa, ilman lipasta 3,48 kg
Liekinsammuttimen tilalle voidaan asentaa vaimennin, kierre 14×1

Sama ase, mutta varustettuna Haenelin omalla 1,5 kg Match Trigger laukaisukoneistolla: + 350.00 eur. Tiedustele toimitusaikaa erikseen.

 

Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top