Asiakaspalvelu: 0407284667

Haenel CR 223 16,5″

2,050.00

0 / 5

Haenel CR on laadukas, mutta kohtuuhintainen itselataava kivääri. Toimitusaika noin 2 viikkoa. Ilmainen toimitus yli € 300 tilauksiin.

(Tuote)Osastot: , , .

Tuotekuvaus

Uusi laadukas itselaatava CG Haenel Suhl CR 223 (CR = Competition Rifle) kivääri on varustettu lyhytiskuisella kaasumäntäjärjestelmällä (Forbice). Haenel täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja takeena on 3 vuoden takuu. Ase on varustettu jo tehtaalla hyvin: kaatuvat avotähtäimet (ARMS USA), liekinsammutin (A2 Standard, 14×1 kierteellä), iso viritysvipu, kaksipuolinen hihnalenkki. Takatukki M4 Buttstock (MILSPEC Tube). Pistoolikahva (A2 Standard) Oberland Arms. 20 patruunan Oberland Arms lipas (STANAG 4179 yhteensopiva) on rajoitettu 10 patruunaan. Etutukki (handguard) voidaan irrottaa nopeasti ilman työkaluja. Kaksipuolinen varmistin, joka käytettävissä vaikka asetta ei olisi viritetty. Pehmustettu kova laukku.


Tekniset tiedot:

Kaliiberi: 223 Rem.
Piippu: 420 mm
Rihlaus: oikea 6 kpl 1:9”
Paino: 3,58 kg tyhjän lippaan kanssa, ilman lipasta 3,48 kg
Liekinsammuttimen tilalle voidaan asentaa vaimennin, kierre 14×1

Sama ase, mutta varustettuna Haenelin omalla 1,5 kg Match Trigger laukaisukoneistolla: € 2370.00

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top