Asiakaspalvelu: 0407284667

Eberlestock J34 Just One

429.00

Eberlestock J34 Just One on isohko metsästysrinkka, joka saadaan kutistettua ja avattua täyteen tilavuuteensa tilanteen mukaan. Mallia ei ole varastossa. Tiedustele toimitusaika tarkemmin ja katso saatavilla olevat värit Eberlestockin omilta sivuilta.

Kuvaus

Eberlestock J34 Just One on isohko metsästysrinkka, joka saadaan kutistettua ja avattua täyteen tilavuuteensa tilanteen mukaan. Kiinteään asekoteloon mahtuvat useimmat kiikarikiväärit isolla kiikarilla ja bibodilla. Pääosasto on suunniteltu erityisesti riistan kantamiseen ja siinä on verkkomainen takaseinä. Tämä verkko on peitettävissä erillisellä paneelilla (lisävaruste). Voit käyttää varusteiden pakkaamiseen vesitiiviitä pusseja pääosastossa. Asekotelo on huputettavissa umpinaiseksi JSTC-lisävarusteella. J34 mallin toimitusaika on arviolta 4-8 viikkoa. Tiedustele toimitusaika tarkemmin ja katso saatavilla olevat värit Eberlestockin omilta sivuilta. Kuvissa oleva väri on HT = Timber Veil.

The latest model of the Just One family shares the essential features of all of the others in the line. It’s extremely versatile. Starting at an ultra-compact 2300 cubic inches, it expands to 4600 with its built-in Cam Expansion™ system. The J34 features a new streamlined shape, vertically adjustable torso length, waterproof zippers, a high-visibility interior (no more groping for a black flashlight in a black compartment), deep ”3D” ventilated padding, scabbard drainage and cleanout access.

The J34 is still the same terrific all-around pack; it’s suspension is designed to move with your body, making it comfortable to wear as a daypack, and the pack is supremely capable and comfortable under a heavy load. Try one, and see why there’s a growing movement afoot in the hunting community that’s saying that the Just One is the best hunting pack ever built. With the Quickdraw Backscabbard™, you can reach over your shoulder and quickdraw your firearm, arrows from a quiver, etc. As with all Eberlestock packs, the Just One is hydration system compatible. Another key feature that’s difficult to describe but is extremely important in a hunting pack is that it’s quiet.


Tekniset tiedot:

Tilavuus noin: 38 – 75 litraa
Paino noin: 3,5 kg

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top