Asiakaspalvelu: 0407284667

Eberlestock F65 Little Big Top

299.00

Uusi kevyt ja yksinkertainen roll-top rinkka. Mallia ei ole varastossa. Toimitusaika on arviolta 4-8 viikkoa.

Kuvaus

Uusi kevyt roll-top rinkka Eberlestockilta. Gossamer muovilevyrunko ja muista malleista tuttu kantojärjestelmä. Iso yhtenäinen pääosasto mihin pääsee ison luukun kautta tai päältä. Tässä mallissa ei ole asekoteloa. Toimitusaika on arviolta 4-8 viikkoa. Tiedustele toimitusaika tarkemmin ja katso saatavilla olevat värit Eberlestockin omilta sivuilta.

The light weight, modular system, made complete. Our new F65 Little Big Top pack complements the rest of the Eberlestock pack family. The F65 is a First Rate stand alone pack in roughly the category of our V69, the Little Big Top can be attached to the Mainframe in order to take advantage of its robust load carrying capabilities, and between-the-pack utility space. The little Big Top features dry-bag style roll-tops, big frontal openings, and lightweight but extremely tough construction.


Tekniset tiedot:

Tilavuus noin: 68 litraa
Paino noin: 2,4 kg

Lisätiedot

Paino 4 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top