Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Devil: 9in1-setti

592.00 369.00

Tämä uskomattoman monipuolinen setti sisältää kaikki Devil-puutarhatyökalut puoleen hintaan laskettuna alennushinnasta ja myös nelitahtisen voimanlähteen eli Devil-moottorin ja potkurivarren!

Varastossa

Kuvaus

Tässä on kaikenkattava paketti kesäisiin harrastuksiin! Tämä setti sisältää kaikki Devil-puutarhatyökalut puoleen hintaan laskettuna alennushinnasta ja myös voimanlähteen eli Devil-moottorin ja potkurivarren (siis Devil perämoottori kokonaisuudessaan) hintaan, joka on voimassa vain tämän setin yhteydessä! Devil perämoottori on nelitahtinen ja hyväksytty veneilykäyttöön huvivenedirektiivin mukaisesti. Nelitahtinen moottori on hiljaisempi, pieniruokaisempi ja vähäpäästöisempi kuin kaksitahtiset moottorit. Tämä on markkinoiden ainoa puutarhasetti, missä saat mukaan myös perämoottorin! Vaihda potkurivarren tilalle mukana seuraavilla työkaluilla pikakiinnitystyövarsi, johon voit kiinnittää tarvitsemasi puutarhatyökalun. Irroitat vain neljä pulttia ja kaasuvaijerin. Lisää moottoriin öljy ja polttoaine. Sisäänaja ohjeen mukaan. Tähän tarjoussettiin sisältyvät seuraavat tuotteet, katso lisätiedot linkeistä:

  1. Devil-moottori
  2. potkurivarsi
  3. pikakiinnitystyövarsi
  4. raivaussaha
  5. vesipumppu
  6. ketjusaha
  7. vesakkoleikkuri
  8. siimaleikkuri
  9. pensasleikkuri
  10. valjaat

 

Lisätiedot

Paino 20 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top