Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Cruiser työvalopaneeli 240W

379.00 189.00

Rajoitettu erä puoleen hintaan!

Varastossa

Kuvaus

Lyömätön hinta-laatusuhde! Tässä kaarevassa paneelissa on 80kpl 3W Cree ledejä ja se on varustettu yhdistelmävalokuviolla. Keskellä on 48kpl spot-30 heijastimilla varustettuja ledejä ja molemmilla reunoilla hajavalon tuottavia flood-60 ledejä 16kpl. Kaarevan muotoilun ansiosta istuu hyvin auton muotoihin ja saadaan matalana asennettua ahtaisiinkin paikkoihin. Paneeli antaa mahtavasti valoa maastossa, ajouralla ja työkohteeseen häikäisemättä kuljettajaa liian voimakkaalla ja keskittyneellä spottivalolla, joka heijastuu takaisin kohteesta, sateesta tai lumisateesta. 24kk takuu!

cree-logo

 

Paneelissa on valmiina yksi sateenkestävä DT2-pin pikaliitin, joten voit asentaa paneelin vaikka kattotelineeseen maasto- tai työkäyttöä varten ja ottaa paneelin helposti irti telineineen kun et tarvitse sitä. Paneelin mukana ei tule kytkentäjohtosarjaa, joten muista tilata samalla helppoa asennusta varten sopiva relejohtosarja. Johtosarjoja on kaksi erilaista: yhdellä- ja kahdella DT2-pikaliittimellä varustettuna. Yhden paneelin kytkemiseen käy yhdellä DT2-pikaliittimellä varustettu johtosarja. Jos asennat kaksi paneelia niin valitse silloin kahdella DT2-pikaliittimellä varustettu johtosarja. Kuvassa on kahdella DT2-pikaliittimellä varustettu relejohtosarja. Huom. paneelissa olevaa DT-liitintä ei saa irroittaa, muuten takuu raukeaa. Huom. tätä työvalopaneelia ei ole E-hyväksytty tieliikennekäyttöön eikä näinollen voida taata etteikö laite voisi aiheuttaa radiohäiriöitä joissakin tapauksissa. Toistaiseksi on kuitenkin tullut vastaan vain yksi häiriötapaus.

Cruiser-relejohtosarja-sm


Tekniset tiedot:

Leveys: 106,5cm, 42″ (alumiinikuoren äärimitta ilman jalkoja)
Paino: 4kg
Paneelin korkeus ilman jalkoja: 75mm
Alumiiniprofiilin syvyys: 75mm
Jalkojen kiinnitysreikäväli: 112cm
Kaarevuus: 5cm keskeltä mitattuna
Käyttöjännite: 10-30V
Virrankulutus: 17.85A@12V, 8.93A@24V (valmistajan ilmoittama)
Valokeila: combo, spot 30 astetta & flood 60 astetta
LEDit: 80 kpl Cree 3W XB-D, 48 spot heijastimella keskellä, 16+16 flood heijastimella reunoilla
Teho: 240W (valmistajan ilmoittama)
Värilämpötila: 6000K
Vedenpitävyys: IP67
Käyttöikä: yli 30000h
Virtajohto: yksi 45cm Deutch DT2-pin liitin, ei jatkojohtoa liittimellä (muista tilata asennusta varten sopiva relejohtosarja)
RST-ruuvit
Säädettävät kiinnitysjalat.
Ei hyväksytty tieliikennekäyttöön.
24kk takuu
Valot myydään kappaleittain, hinta kappalehinta.


”Nyt muutaman viikon ollu käytössä ja ei voi muuta kun kehua niiden tehoa. Yöstä tulee todellakin päivä” Jukka

Vili:

cruiser-240w-monkija

 

”Joo katolla on. Hyvän kuvion antaa”

cruiser-240w-joonas

 

”Kyllä tolla näkee.” Markus

Lisätiedot

Paino 5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top