Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Cruiser relejohtosarja

14.9019.90

Lopeta säätäminen ja asenna lisävalot tällä valmiilla relejohtosarjalla! Nyt erä tarjoushintaan! 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Relejohtosarjan ansiosta lisävalojen asentaminen on helppoa. Johtosarjoja on kaksi erilaista. Ainoa ero on, että toisessa on yksi Deutch DT 2-pin urosliitin ja toisessa on kaksi. Yhden liittimen versio on tarkoitettu yhden valopaneelin asentamiseen. Kahden liittimen versio on tarkoitettu kahden lisävalon asentamiseen. Sulakerasia 25A sulakkeella. Rele: 40A, 14VDC, 12V. Johtosarjan pituus 3 metriä. Huom. laitamme johtosarjan mukana rosvoliittimen herätevirran haaroittamiseen (liitintä ei ole aikaisemmin ollut mukana).

Työvalot: Valolla varustettu katkaisija, joka voidaan upottaa esim. kojelautaan. Saat työvalot päälle kun niitä tarvitaan.

Lisävalot: saadaan syttymään aina, kun auton omat kaukovalot ovat päällä. Ota releeltä katkaisijalle menevä herätevirtajohto (keskimmäinen) ja liitä se rosvoliittimellä auton kaukovalojen + johtoon. Tässä tapauksessa katkaisijaa ei tarvitse asentaa.

Valomääräyksiä: Kaukovalaisimet voidaan kytkeä päälle yhtäaikaisesti tai pareittain, mutta vaihdettaessa takaisin lähivaloille on kaikkien kaukovalaisinten sammuttava yhtäaikaisesti. Lähivalot saavat jäädä päälle kytkettäessä kaukovalot palamaan. Katso Trafi valomääräyksiä.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Relejohtosarja

1xDT2, 2xDT2

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top