Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Cruiser LED-lisävalot

99.00169.00 49.0079.00

0 / 5

Cruiser lisävalot tuovat valoa kaamokseen ja turvallisuutta pimeään vuodenaikaan. Näitä erittäin tyylikkäitä kaukovaloja on kolme eritehoista mallia. Huom. muista hankkia samalla Cruiser relejohtosarja asennusta varten! Yli 300€ toimitukset ilman kuluja!

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. Osasto: . Avainsanat tuotteelle , , , , , , .

Tuotekuvaus

Erittäin hyvä hinta-laatusuhde! Cruiser lisäkaukovalot ovat yhtäaikaa laadukkaita, tehokkaita, kompakteja ja hyvän näköisiä. Cruiser lisävaloissa on upea design – kromatut heijastimet näyttävällä mustalla pohjalla ja ne soveltuvat sekä peruskäyttäjille että ammattilaisille. Valmistettu parhaista mahdollisista komponenteista ja varustettuja 10W Cree XML ledeillä. Cruiser lisävalot eivät aiheuta ihmeellisiä häiriöitä mm. radioihin. Hyvästä laadusta huolimatta edulliset suurista valmistusmääristä johtuen. Edullisemmat kuin useimmat saman teholuokan työvalot, joita ei ole hyväksytty tieliikenteeseen (ECE R112 hyväksyntä ajovaloiksi) eikä ole häiriötestattu (ECE R10 EMC: elektromagneettinen sopivuus). Cruiser lisävaloihin on saatu kiteytettyä erinomainen valoteho pieneen kokoon ja tiukkaan hintaan.


Optimoidulla heijastintekniikalla on kyetty toteuttamaan kantava valokeila, jossa on keskellä riittävä kantavuus, mutta myös leveämpi valokeila, joka pystyy samalla valaisemaan lähialueet. Tienpenkatkin näkyvät hyvin heti auton edessä ja samalla tielle poukkoilevat hirvet ja porot. Kaikissa tämän sarjan lisävaloissa on sama REF luku 12,5. Voit asentaa näitä henkilöautoon 2 tai 4 kappaletta ilman, että kokonais-REF (100) ylittyy). Moni tutkii REF lukua valitessaan lisävaloja. REF kertoo tavallaan häikäisyn määrää vastaantulevaan autoon eli kuinka tarkasti valokeila keskittyy. Tästä syytä REF on rajoitettu lukemaan 100, jotta vastaantulevia ei häikäistä liikaa. Yleensä isoilla heijastimilla varustetuissa lisävaloissa on suurempi REF luku vaikka teho/valon määrä olisi alempi. Jos haluat yhdistelmävalon, jossa on sekä kauaskantoista valoa että leveämpääkin valokeilaa niin nämä ovat hyvä valinta. Jos haet lisävaloa, jossa valo keskitetään suoraan eteenpäin, niin LED-valoista on harkittava esim. paneelivaloa, joissa ledin tuottama valo heijastetaan valaisimen takana olevaan suuntaavaan heijastimeen. Lisävaloista ulostulevaan kokonaisvalomäärään heijastimen muoto ei vaikuta. Esim. 80W Cruiser lisävaloilla tie valkenee edessä mahtavasti.

Asentaminen: Asentamisen helpottamiseksi valossa on 40cm pitkä johto Deutch-pikaliittimellä sekä myös vastakappale 15cm johdolla. Hanki samalla relejohtosarja niin asentaminen on helppoa. Huom. lampuissa olevaa DT-liitintä ei saa irroittaa, muuten takuu raukeaa.
Jos et saa valoja kiinni tukevaan valorautaan tai kilpitelinettä tukevasti kiinni niin voit laittaa ylätuet valaisimen sivukiinnikkeiden kohtaan. Tämä on melko yleinen tapa. Jos haluat ylätuet valaisimen yläpuolelle niin voit porata sopivan reiän alumiinirunkoon. Tee sopiva kierre tai väännä sopiva peltiruuvi. Näissä valoissa ei ole kiinnitysreikää ylätuelle valmiina.

Tarjolla kolme erikokoista ja tehoista vaihtoehtoa: pyöreät 4” 50W ja 5” 60W sekä suorakaide 5” 80W. Cruiser 50W painaa vain 550g. Erittäin kompakti, mutta tehokas. Cruiser 60W on hieman tehokkaampi ja kookkaampi. Cruiser 80W on kaikista tehokkain, mutta LED-valojen sijoittelun ansiosta kuori ei silti ole järkyttävän iso. Tieliikennehyväksytyillä Cruiser lisävaloilla on 24kk takuu!


”Ite laitoin nuo 50w cruiserit vanhan viton keulaan ja valoa tuli lisää varsin mukavasti. Ennenkaikkea valon väri muuttui valkoiseksi joten esimerkiksi peurat hohtaa vaaleana ku hyppäävät tielle. Riittää itselle ja toi juuri sitä lisää mitä hainkin.” Tuukka

”Kyllä on huikeat nuo valot. Ei voi muuta sanoa. Monenlaisia valoja on minullakin ollut, mutta kyllä on nämä omaa luokkaa.” T: Kimmo


Tekniset tiedot:

Referenssiluku: 12,5 (sama REF kaikilla, käytännössä henkilöautoon voidaan asentaa siis 2 tai 4 kpl näitä lisävaloja)
Käyttöjännite: 9-32V
Valokeila: spot-30 heijastin
Värilämpötila: 6000-6500K
Vedenpitävyys: IP68
Ledit: 10W Cree XML
Käyttöikä: yli 30000h
Virtajohto: 40cm Deutch DT 2-pin liitin + Deutch DT 2-pin liittimen vastakappale 15cm johdolla
Linssi: kestävä Makrolon AL2647 polykarbonaattilinssi (Bayer Material Science Germany)
Runko: painevalettu, jäähdytysrivoitettu alumiinirunko
Ruuvit: ruostumatonta terästä
Kiinnitys: tukeva U-säätöjalka kiinnittyy keskelle valaisimen tasapainokohtaan, helppo säätö, ei tarvitse ylätukea, ruostumatonta terästä
Hyväksytty tieliikennekäyttöön: ECE R112 hyväksyntä ajovaloiksi + ECE R10 EMC: elektromagneettinen sopivuus.
Takuu: 24kk
Valot myydään kappaleittain, hinta kappalehinta.

Cruiser 4″ 50W: 3200lm, 550g (yhden valon paino, valmistajan ilmoittama teho ja valovoima)
Cruiser 5″ 60W: 4200lm, 800g (yhden valon paino, valmistajan ilmoittama teho ja valovoima)
Cruiser 5″ 80W: 5600lm, 1100g (yhden valon paino, valmistajan ilmoittama teho ja valovoima)


Asennustietoa:

Lisäkaukovalot on asennettava pareittain. Auton yhtäaikaisesti palavien kaukovalojen yhteenlaskettu referenssiluku saa olla enintään 100. Auton omat valot lasketaan 2 x REF20 ellei niistä löydy muuta merkintää. Katso lisätietoja Trafin sivuilta. Huom. muista hankkia samalla Cruiser relejohtosarja asennusta varten!

Cruiser-relejohtosarja-sm


Esimerkkikuvia:

Cruiser 80W:

Bosch Pilot vs. Cruiser 60W.

bosh-pilot-vs-cruiser-60w

Cruiser valoissa on Spot-30 heijastin.

flood-spot

 

Käyttöesimerkkejä:

esimerkit

Lisätiedot

Paino 1 kg
Lisävalo

4″ 50W, 5″ 60W, 5″ 80W

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top