Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Cruiser LED-lisävalot

49.5084.50

Cruiser lisävaloissa yhdistyy kolme asiaa: hyvä valoteho, pieni koko ja edullinen hinta. Laadun takeena on 2 vuoden takuu, E-hyväksynnät, 2 metrin upotusvesitiiveys ja aidot 10W Cree ledit! Valot myydään kappaleittain, hinta kappalehinta. Nyt on hyvää aikaa asentaa lisävalot syksyä varten, rajoitettu erä puoleen hintaan! 

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Cruiser lisävaloissa yhdistyy kolme asiaa: hyvä valoteho, pieni koko ja edullinen hinta. Laadun takeena on 2 vuoden takuu, E-hyväksynnät (ECE R112 hyväksyntä ajovaloiksi + ECE R10 EMC: elektromagneettinen sopivuus), 2 metrin upotusvesitiiveys (IP68) ja aidot 10W Cree ledit (XML), jota syttyvät täyteen kirkkauteensa heti ja tuottavat erittäin valkoista valoa! Valaisimissa on yhdistelmävalokuvio, jonka ansiosta näet vaivatta metsänreunat (tielle säntäilevät eläimet ja eläinten jäljet), mutta samalla myös tarpeeksi kauas. Ei aiheuta häiriötä radioon ja vain harvoissa tapauksissa VHF-radiopuhelimeen (kun asennus tehty meidän relejohtosarjalla). VHF häiriöllä tarkoitetaan auton sisällä tapahtuvaa radiopuhelua. Auton ulkopuolella häiriöitä ei ole. Kännyköihin ei tule häiriöitä. Valot myydään kappaleittain, hinta kappalehinta.


Vakiovarusteena on 40cm pitkä johto Deutch-pikaliittimellä sekä myös vastakappale 15cm johdolla. Siis valot on helppo irrottaa vaikka kesäksi. Hanki samalla relejohtosarja niin asentaminen on helppoa. Jos et saa valoja kiinni tukevaan valorautaan tai kilpitelinettä tukevasti kiinni niin voit laittaa ylätuet valaisimen sivukiinnikkeiden kohtaan tai porata sopivan reiän alumiinirunkoon.

”Ite laitoin nuo 50w cruiserit vanhan viton keulaan ja valoa tuli lisää varsin mukavasti. Ennenkaikkea valon väri muuttui valkoiseksi joten esimerkiksi peurat hohtaa vaaleana ku hyppäävät tielle. Riittää itselle ja toi juuri sitä lisää mitä hainkin.” Tuukka

”Kyllä on huikeat nuo valot. Ei voi muuta sanoa. Monenlaisia valoja on minullakin ollut, mutta kyllä on nämä omaa luokkaa.” T: Kimmo

Bosch Pilot vs. Cruiser 60W.

bosh-pilot-vs-cruiser-60w

 

Referenssiluku on kaikissa malleissa 12,5. Mutta kuten videoista huomaat niin valoissamme on keskellä kauaskantoinen valokeila. Tämä johtuu siitä kun kaikissa malleissamme on sileä 30 asteen Spot heijastin, jonka tarkoitus on nimeomaan tehdä keskelle kauaskantoisempi valokeila. E-mittauksissa on käytetty uritettua 60 asteen Flood heijastinta, joka hajauttaa valon tarkoituksella laajemmalle ja samalla REF-luku pienenee. REF-luku kertoo siitä kuinka paljon valaisin häikäisee vastaantulijaa eli kuinka keskittynyt valokimppu on. Kuvassa näkyy heijastimien väliset erot:


Tekniset tiedot:

Referenssiluku: 12,5 (sama REF kaikilla, käytännössä henkilöautoon voidaan asentaa siis 2 tai 4 kpl näitä lisävaloja)
Käyttöjännite: 9-32V
Valokeila: spot-30 heijastin
Värilämpötila: 6000-6500K
Vedenpitävyys: IP68
Ledit: 10W Cree XML
Käyttöikä: yli 30000h
Virtajohto: 40cm Deutch DT 2-pin liitin + Deutch DT 2-pin liittimen vastakappale 15cm johdolla (integroitua DT-liitintä ei saa irroittaa, muuten takuu raukeaa)
Linssi: kestävä Makrolon AL2647 polykarbonaattilinssi (Bayer Material Science Germany)
Runko: painevalettu, jäähdytysrivoitettu alumiinirunko
Ruuvit: ruostumatonta terästä
Kiinnitys: tukeva U-säätöjalka kiinnittyy keskelle valaisimen tasapainokohtaan, helppo säätö, ruostumatonta terästä
Hyväksytty tieliikennekäyttöön: ECE R112 hyväksyntä ajovaloiksi + ECE R10 EMC: elektromagneettinen sopivuus.
Takuu: 24kk
Valot myydään kappaleittain, hinta kappalehinta.

Cruiser 4″ 50W: 3200lm, 550g (yhden valon paino, valmistajan ilmoittama teho ja valovoima)
Cruiser 5″ 80W: 5600lm, 1100g (yhden valon paino, valmistajan ilmoittama teho ja valovoima)


Tässä videossa näkyy tavallisen henkilöauton pitkät halogeenivalot (Ford Focus). Cruiser valoja ei kiinnitetty autoon, jotta niitä voidaan liikutella videon aikana ja havaita valokeilaa. Videossa näet pitkälle ulottuvan valokeilan keskellä ja lähialueet valaisevan laajemman valon. Ero tavallisiin halogeenivaloihin on aika merkittävä.

 

Tällainen sateinen syyskeli on siitä hankala, että se ”tahtoo imeä kaiken valotehon autosta”. Mutta kaksi 80W Cruiseria selättää kyllä pimeyden valkealla valollaan!

Asennustietoa:

Lisäkaukovalot on asennettava pareittain. Auton yhtäaikaisesti palavien kaukovalojen yhteenlaskettu referenssiluku saa olla enintään 100. Auton omat valot lasketaan 2 x REF20 ellei niistä löydy muuta merkintää. Katso lisätietoja Trafin sivuilta. Huom. muista hankkia samalla Cruiser relejohtosarja asennusta varten!

Cruiser-relejohtosarja-sm


Esimerkkikuvia:

Cruiser 80W:

 

 

 

Lisätiedot

Paino 1 kg
Lisävalo

50W, 60W, 80W

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top