Asiakaspalvelu: 0407284667

Browning Hells Canyon

150.00

Tuulenpitävä, hengittävä ja pehmeä Soft-Shell.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tuulenpitävä, hengittävä ja pehmeä Soft-Shell. Vedenpitävä muuten, mutta saumoja ei ole teipattu. Hartiakappale ja hiha on samaa kangaspalaa, joten ylimääräisiä saumoja ole harteilla eikä hihojen ulkopinnalla. Vesi ei tule sieltä läpi. Saumaton hartia toimii hyvin myös repun viillekkeiden alla. Rakenne on kuin Windstopper Technical Fleece, mutta eri kalvolla. Kahden fleesen väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Tuloksena on erittäin hiljainen, kevyt, erittäin kestävä, hyvin eristävä ja suojaava kangas. Alkukauden rankempaan kävelyyn liian lämmin, koska tässä on kalvo ja melko paksusti fleeseä, mutta lokakuun puolivälin jälkeen alkaa toimia hyvin myös kovemmassa aktiviteetissa kuten kävelyssä. Odorsmart antimikrobinen hajuja tuhoava käsittely. Väri: Mossy Oak Infinity.

Takki: Odorsmart antimikrobinen hajuja tuhoava käsittely. Kaksi rintataskua. Vasempaan taskuun voidaan laittaa pitkällä antennilla oleva laite kuten Garmin Astro tai radiopuhelin. Kaksi alataskua. Hihatasku esim. puhelimelle. Suojaava kaulus. Kiristettävät neopreenihihansuut. Tuulilista kätevästi kaksisuuntaisen etuvetoketjun alla. Narukiristys vyötärössä. Paino: 700 g (koko M). Rinnanympärys cm: M 114, XL 130.

Housut: Tuulenpitävät, hengittävät, äänettömät ja pehmeät Soft-Shell housut, joiden kanssa ei tarvitse säärystimiä. Suojaa hyvin märässä pusikossa. Ei kastu vaikka istut lumiselle kannolle. Ei kastu vaikka polvistut hetkeksi. Silloin kun kalvo on laminoitu kahden fleesekankaan väliin on kalvollisetkin housut erittäin hiljaiset. Nämä ovat lähes äänettömät ja erittäin kestävät. Etutaskut. Vasemmalla sadetiiviillä vetoketjulla varustettu reisitasku mihin voit laittaa kameran tai kännykän. Oikealla puukko/taittoveitsi/valaisintasku kinnitysnauhalla ja magneettiläpällä varustettu reisitasku, mihin voi laittaa vaikka sormikkaat. Vyölenkit. Korotettu vyötärön takaosa. Housuja on helppo lyhentää ja kaventaa ompelukoneella tai saumurilla. Paino: 660 g (koko M). Mitat cm: M = vyötärö 88 / lahkeen sisäsauma 84. XL = 106 / 86.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Vaatekoko

M-50, XL-54

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top