Asiakaspalvelu: 0407284667

Aurinkokennovirtapankki

32.9062.90

Uusi virtapankki tehokkailla ja huippulaatuisilla litium-polymeeri akuilla. Tämä malli on hyvin suojattu iskuja ja vesisadetta vastaan sekä varustettu aurinkokennolla ja led-valolla.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Uusi virtapankki tehokkailla ja huippulaatuisilla litium-polymeeri akuilla. Tämä malli on hyvin suojattu iskuja ja vesisadetta vastaan. Etukuori ja takakuori on ruuvattu kiinni toisiinsa. Kaikki liittimet voidaan suojata sateelta ja pölyltä elastisella läpällä. Soveltuu jopa kahden puhelimen tai muun laitteen yhtäaikaiseen lataukseen. Aurinkokennolla ja lujalla rakenteella varustettuna erinomaisen sopiva todellisiin erämaaolosuhteisiin. 8000 mAh kapasiteetilla lataat ison kännykän täyteen noin 2-3 kertaa ja 16000 mAh versiolla 4-5 kertaa. Kun olet erämaassa niin virtapankki latautuu automaattisesti vähitellen melko pilviselläkin säällä. Kulkiessa se voidaan laittaa roikkumaan repusta mukana seuraavan kiinnityshakasen avulla ja leirissä puun oksalle tai sopivaan valoisaan paikkaan. 8000 mAh versiossa toinen USB-ulostulo on 2,1 A. 16000 mAh versiossa on jopa 2,4 A ulostulo uusimpia kännyköitä ajatellen.


Lataa varavirtalähde täyteen kotona tai autossa tavallisella kännykkä- tai tablettilaturilla ennen matkaa. Akun varaustila ilmaistaan neliportaisella merkkivalojonolla. Virtapankissa on lisäksi LED-valaisin, joka tuo valoa pimeneviin iltoihin teltassa, kämpässä ja repun kaivamisessa. Virtapankissa on laadukas aurinkokenno ja se alkaa lataamaan akustoa jo vähäisessäkin valossa. Kenno kestää hyvin naarmuuntumista ja sormenjälkiä. Aurinkokennon teho kasvaa kun valon määrä lisääntyy. Virtapankki kannattaakin pitää koko ajan valoisassa paikassa. Jos pienempi 8000 mAh virtapankki saa hyvin valoa (optimaaliset olosuhteet) niin kenno lataa akkua jopa 200 mAh teholla. Tämä tarkoittaa, että saisit 4000 mAh virtaa noin 20 tunnissa eli melko suuren älypuhelimen akun täyteen. Tai pilvisemmällä säällä puolet puhelimen akusta täyteen 20 tunnissa. Optimoi puhelimesi virrankulutus reissussa ja pidä aina lentokonetila päällä ellei sinun tarvitse soittaa puheluita. Voit käyttää paikannusta ja katsella aika-ajoin reittiäsi. Aurinkokenno periaatteessa kompensoi kännykän virrankulutuksen. Saat todelliset tulokset selville vasta käytännössä ja kaikki riippuu puhelimen virrankulutuksesta ja kokonaisvalonmäärästä virtapankin aurinkokennoon. Muista asentaa 112-sovellus kännykkääsi.


Huom. Fire Jet puupolttimen tehonsäädin ei mahdu aivan pohjaan 16000 mAh virtapankkiin. Tämä johtuu virtapankin paksusta kumimaisesta eristeestä. Meillä on 23 cm pitkiä USB-jatkojohtoja, jonka annamme kaupan päälle jos tilaat Fire Jet puupolttimen + 16000 mAh virtapankin yhtä aikaa.


Tekniset tiedot:

Kapasiteetti: 8000 tai 16000 mAh
Sisääntulo: Micro-USB 5V/2A
Ulostulot 8000 mAh: 2 kpl USB: Out2 = 5V/2.1A (laitteen yläreunassa) ja Out1 =5V/1A (laitteen sivulla)
Ulostulot 16000 mAh: 2 kpl USB: Out1 = 5V/2.4A (laitteen yläreunassa) ja Out2 =5V/1A (laitteen sivulla)
Aurinkokenno 8000 mAh: 120-200 mAh, mitat: 103 x 55 mm.
Aurinkokenno 16000 mAh: 220-280 mAh, mitat: 120 x 58 mm.
LED-valo 8000 mAh: yksi ledi, täysi teho (hakuvalo), puoliteho (lukuvalo), vilkku
LED-valo 16000 mAh: neljä lediä, täysi teho (hakuvalo), vilkku, SOS
Ulkomitat 8000 mAh: 140 x 74 x 17 mm, 16000 mAh: 167 x 82 x 19 mm
Paino 8000 mAh: 200 g, 16000 mAh: 370 g (painot ilman hakaa ja johtoa)
Väri: 8000 mAh musta-keltainen, 16000 mAh musta-vihreä
Siniset LED-varausvalot: 25 / 50 / 75 / 100 %. Kun ensimmäinen varausvalo palaa vihreänä niin laite latautuu aurinkokennon avulla.
Jopa 500 kertaa uudelleen ladattavissa.
Nelinkertainen suojaus: ylilataus, ylipurku, ylijännite, oikosulku.
Ripustushaka
Micro-USB latausjohto
Käyttölämpötila-alue: -0℃ – 45℃
Huippulaadukkaat, tehokkaat ja muistivapaat litium-polymeerikennot.
Takuu: 12 kk
CE, FC, RoHs hyväksynnät.


Lataaminen:

Lataa virtapankki täyteen esim. 2A tablettilaturilla (tai 2.1A). Maksimi sisääntulo on 5V/2A. Kun kaikki neljä merkkivaloa palavat niin akku on täynnä. Latausaika on noin 5 tuntia tyhjästä akusta. Älä pidä laitetta kiinni laturissa kun annat virtaa mobiililaitteeseen, mutta laite voi latautua aurinkokennon avulla kun annat virtaa mobiililaitteeseen. Älä jätä virtapankkia latautumaan esim. auton kojelaudalle missä lämpötila voi nousta auringonpaisteella korkeaksi.

Valo:

Laitteen LED-valopaneeli saadaan päälle painamalla kytkintä nopeasti kaksi kertaa. Kun valo on päällä, se voidaan puoliteholle painamalla kerran. Paina vielä kerran ja valo vaihtuu vilkuksi. Kun vilkku on päällä, valo voidaan sammuttaa painamalla kerran.

Virran antaminen mobiililaitteeseen:

Tabletit vaativat latautuakseen noin 2A latausvirran. Uudemmat kännykät tukevat 2A tai suurempaa latausvirtaa, jolloin akku täyttyy nopeammin. Laitteessa on tuki myös vanhempien kännyköiden pienemmälle 1A latausvirralle. Kytke USB kaapeli virtapankkiin ja mobiililaitteeseen. 2A lataa mobiililaitteen täyteen keskimäärin kaksi kertaa nopeammin kuin 1A kännykkälaturi. Tutustu mobiililaitteesi ohjeisiin – minkälaista virtaa siihen voidaan syöttää. Garmin Astro koiratutkan laturit ovat 1A. Out2 = 5V/2.1A ja Out1 =5V/1A. Joissakin otsa- ja käsivalaisimissa on tuki ulkoiselle virransyötölle USB-liittimen kautta (ks. Imalent), joten voit siis sijoittaa virtapankin pakkasella lämpimään povitaskuun ja saat valaisimiin erittäin pitkät toiminta-ajat.

Turvallisuus:

Opettele käyttämään laitetta oikein. Älä pura laitetta. Valvo laitteen latausta ja pidä se kaukana herkästi syttyvistä materiaaleista. Älä jätä laitetta korkeaan lämpötilaan pitkäksi ajaksi. Älä jätä virtapankkia latautumaan esim. auton kojelaudalle missä lämpötila voi nousta auringonpaisteella korkeaksi (yli 45 astetta). Jos laite on kuuma, turvonnut, vuotanut, savuaa tai palaa, lopeta laitteen käyttäminen välittömästi. Kun pakkaat laitteen reppuun niin katso, ettei aurinkokenno hankaudu kovia esineitä tai rakenteita vasten. Irrota USB johto ettei liittimet väänny. Laite on sateenkestävä, mutta ei upotusvesitiivis. Älä jätä laitetta lapsille. Älä pura laitetta. Älä laita laitetta nuotion lähelle.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Kapasiteetti

16000 mAh, 8000 mAh

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top