Asiakaspalvelu: 0407284667

ATN X-Sight II HD 5-20X85

1,029.00

ATN X-Sight II toimii sekä päivällä että yöllä. Toiminta perustuu HD tasoiseen kamerakuvaan. Huom. tämä laite on kielletty metsästyksessä yöaikaan. Metsästyksessä on kielletty yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka elektronisesti suurentavat tai muuttavat kuvaa. Loppu, mutta lisää tulee arviolta helmikuun puolivälissä, jolloin pääsemme lähettämään.

Kuvaus

ATN X-Sight II toimii sekä päivällä että yöllä. Toiminta perustuu HD 1080p tasoiseen kamerakuvaan. Laite toimii periaatteessa kuten normaali tähtäinkiikari, koska kohdetta katsotaan kuten tähtäinkiikarin läpi eikä ulkopuolisesta monitorista. Kuva voidaan siirtää reaaliajassa esim. kännykkään tai tablettiin WIFI-yhteyden avulla. Samalla sovelluksella voit halutessasi ohjata laitteen toimintoja. Tutustu kuvan laatuun katsomalla lukemattomia videoklippejä YouTubesta ja valmistajan sivuilta. Laitteeseen voidaan valita myös metrinen mittajärjestelmä. Tutustu käyttöohjeeseen netin kautta.


Tähtäin kiinnittyy normaaliin picatinnykiskoon. Asennusta varten kiväärissä tulee olla weaver- tai picatinnykisko.

Sako: Sakon kiilakiskoon on saatavana muunnospaloja: Burris XTB Sako (ei meiltä). Emme ole testanneet. Etummainen pala voi riittää tämän tähtäimen kiinnittämiseen. Yksi vaihtoehto on hankkia sopiva pitkä picatinnykisko ja kiinnityttää se lukkokehyksen päälle asesepällä. Seppä tekee muutaman ruuvinreiän asennusta varten. Maailmalta löytyy Sako-kiilakiskoon sopivia pitkiä picatinnykiskoja. Valmistajina esim. Roedale (Saksa), Contessa (Italia). Saksalainen MAK valmistaa Sakoon pikajalkaa, johon voidaan kiinnittää renkaiden sijasta picatinnykisko. MAK-jalkaa on saanut melko hyvin Suomestakin. Sakoon sopivia Leupold-QR (Quick Release) alapaloja pitäisi löytyä suomestakin. ATN Leupold QR-kisko voidaan kiinnittää suoraan kiikarin oman jalustan tilalle. Saat siis ATN-kiikarin pikajalalla Sako kivääriin. Hakusanat Googleen: Picatinny Rail for Sako. 

Tikka: Meiltä on tilattavissa Tikka-kiskoon sopiva pitkä jalka, joka kiinnitetään tämän tähtäimen oman jalan tilalle ruuveilla. Toinen jalkavaihtoehto on Leupold-QR (Quick Release). Tämä avulla voit irrottaa kiikarin nopeasti ja se pitää kohdistuksensa noin 1 MOA:n tarkkuudella (noin 25mm/100m).

Leupoldin QR-alapaloja löytyy laajasta valikoimasta eri aseisiin, tiedustele: myynti@kivelaoutdoor.com.


Mukana tulevat vakiovarusteet ovat: infrapunavalaisin, vastavalosuoja ja laukku. Kantomatkaa voidaan voidaan kasvattaa valaisemalla kohdetta vielä tehokkaamman infrapunavalaisimen avulla. Mukana tuleva infrapunavalaisin on varustettu kiinnityskiskolla ja se voidaan kiinnittää laitteen kylkeen. Tämä infrapunavalaisin riittää useimmille ja tällä on hyvä aloittaa. On vaikea sanoa mikä on valaisimen kantomatka, ehkä 100-150 m. Jos tarvitset arviolta 50% lisää kantomatkaa niin hanki lisäksi ATN IR850-Pro Long Range IR Illuminator


Lainsäädännöstä: Tämä laite on kielletty metsästyksessä yöaikaan. Metsästyksessä on kielletty yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka elektronisesti suurentavat tai muuttavat kuvaa. Supikoiraa ollaan lisäämässä 2019 alusta haittaeläindirektiiviin, jolloin sitä metsästettäessä saisi käyttää myös valonvahvistimia ja valoja. Katso esim. tämä ja tämä.

Pakkanen: Valmistaja ei ole ilmoittanut laitteelle varsinaista pakkasrajaa (vanhemmalle mallille oli ilmoitettu -30°C to +60°C), mutta tätä laitetta on käytetty mm. -15°C pakkasilla ilman ongelmia.

Virta: Valmistaja suosittelee ei-ladattavia AA-litiumparistoja. Energizer Ultimate Lithium L91 AA-paristo. Näissä on jopa 3A hetkellinen virta ja 2A jatkuva virta. Huom. älä sekoita esim. Varta Lithium paristoja näihin, Energizer on se paras. Älä käytä muita paristoja tai ladattavia akkuja. Huom. käyttäjien keskuudessa on käytetty ladattavia Li-po AA-akkuja, joissa on 1.5V ulostulovirta. Brändejä ovat mm. Kentli ja Jugee, kapasiteetit n. 2800mwh ja 3000mwh. Nämä akut tarvitsevat oman erikoislaturinsa. Latausvirta on 3.7V, mutta ulostulo siis 1.5V. Näillä on saatu 5-6 tunnin toiminta-aikoja asetuksilla: RAV ON (rekyylistä käynnistyvä video), WiFi ja GPS OFF. Voit etsiä näitä netistä.

Virtapankki: Laitteen toiminta-aikaa voidaan huomattavasti pidentää ulkoisella virtapankilla. Virta syötetään usb-liittimen kautta. Korkin alla olevat liittimet ovat vasemmalta: Micro-USB (kytke tähän virtapankki), microSD (muistikortti) ja HDMI (kuvan siirtäminen kaapelin avulla esim. tietokoneelle). Katso sopivat virtapankit täältä ja täältä. Meillä ei ole aseen perään kiinnitettäviä laukkuja. Laita virtapankki pakkasella takin alle lämpimään.

IR-vaisimen virta: 2 kpl CR123.

Kuvan säätäminen: laitteen takana on diopterisäätö (plus miinus näkö) ja edessä päällä on etäisyyden tarkennus (focus). Jos kuva on epäselvä niin kokeile näitä säätöjä.

Tuki: Lataa käyttöohje. Ohjelmistot kännykkään: AndroidIphone. Katso alla olevia video-ohjeita.


Ohjelmiston päivittäminen:

Tällä hetkellä ATN X-Sight II HD laitteiden ohjelmistot ovat uusimmat eikä päivittäminen ole tarpeellista. Tässä kuitenkin ohjeet päivittämiseen. Jos haluat vastaanottaa ilmoituksen uusista laiteohjelmistopäivityksistä, rekisteröi laite ATN-verkkosivustolla (saat sähköpostin, joka kertoo sinulle, kun uusi laiteohjelmisto tulee ladattavaksi). Jos haluat päivittää uuden laiteohjelmiston, tarvitset microSD-kortin ja täyteen ladatut AA-akut tai täydet paristot.

Varoitus: Jos laitteen virta loppuu päivityksen aikana, laite saattaa kaatua ja järjestelmätiedostoja voi vioittua. Tällöin laite on palautettava ATN-tehtaalle huoltoa varten. Varmista, että laitteessa in täydet Energizer Ultimate Lithium paristot ennen päivittämistä. Jos tunnet yhtään epävarmuutta päivittämisessä tai et ymmärrä ohjeita 100% niin ota yhteyttä esimerkiksi meihin.

Päivitä uusi laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Lataa ***. Bin-tiedosto ja kopioi se microSD-kortin juureen.
2. Aseta kortti laitteeseen.
3. Kytke virta päälle.
4. Aloita päivitys valitsemalla ”Firmware Update” -valintaikkunassa ”Yes”.
5. Kun päivityslaskuri saavuttaa ”100%”, laite käynnistyy automaattisesti uudelleen.
6. Kun laite käynnistetään, se siirtyy itse konfigurointitilaan.
7. Sen jälkeen se käynnistyy automaattisesti ja on valmis käytettäväksi.
8. Motion Sensing -alusta määritetään ensimmäistä kertaa päälle.


Käyttöohje ja puhelinohjelmistot:

Lataa käyttöohje (englanninkielinen, huom. käyttöohjetta ei ole vielä suomennettu, ota tämä huomioon laitetta tilatessasi). Ohjelmistot kännykkään: AndroidIphone.


Vakiovarusteet:


Laite kiinnitettynä aseen picatinnykiskoon:


Lataa ilmainen ATN Obsidian Android tai IOS laitteelle sovelluskaupasta:

Tässä videossa opastetaan kuinka voit liittää laitteen kännykkään tai tablettiin. Käytännössä laitteen WIFI kytketään päälle ja kännykällä tai tabletilla etsitään tämä langaton verkko sekä syötetään salasana. Tämän jälkeen voit avata ATN Obsidian sovelluksen.


Ketunmetsästystä yöaikaan Australiassa. Ota huomioon eri maiden erilaiset metsästysrajoitukset. Suomessa ei saa ampua kettuja yötähtäimellä, käyttää elektronista houkutinta eikä ampua autosta. Älä katso videota jos se aiheuttaa ahdistusta. Ensimmäiset 3 laukausta: 170, 85 ja 210m. Huom. laitteeseen on kiinnitetty tehokkaampi infrapunavalaisin, ilmeisesti Laserluchs.

Kaikki ominaisuudet:

Maksimi ampumaetäisyys riippuu olosuhteista. Katso video:

Käyttöopastusta:

Unboxing ja villisiat 225m päässä pimeällä:


Ominaisuuksia:


Videoita. Lisää videoita esimerkiksi valmistan sivuilta: https://www.atncorp.com/channel/video/74


Tekniset tiedot:

Mittayksiköt: metrinen tai USA
Kuvasensori: HD 1080p ATN L130
Kuvasensorin suurennosalue: 5 – 20 x
Näkökenttä @ 100m: 8 m
Angle of view: 9 °
Objektiivi: 85 mm
Mikronäyttö: HD Display
Kuvaprosessori: ATN Obsidian II
Kuvatarkkuus: 160 lp/mm
Adjustment per pixel: 1/4 ”
Silmänetäisyys: 65 mm
IP-suojausluokka: säänkestävä
Videon tallennustarkkuus: 1080p / 30 fps
Mikrofoni: kyllä, tallentaa äänen
Kiinteä muisti: 4 GB
Micro SD kortti: 4 > 64 GB, käytä vähintään Class10 nopeutta FullHD videolle
Micro USB: liitä tähän porttiin lisävirtapankki
Micro HDMI: siirrä kuvaa esim. tietokoneelle
WiFi (Streaming, Gallery & Controls): iOS & Android
Bluetooth: 4.1
GPS (Geotagging, Elevation, etc.): kyllä
3D Gyroscope: kyllä, GS7 parantaa kuvan vakautta
3D Accelerometer: kyllä
3D Magnetometer: kyllä
E-Barometer: kyllä
Smart range finder: kyllä
Smart Shooting Solution: kyllä
RAV (rekyylistä käynnistyvä videon tallennus): kyllä
Elektroninen kompassi: kyllä
Smooth Zoom: kyllä
Ristikot: useita malli- ja värivaihtoehtoja
Kiinnitys: Picatinny/Weaver yhteensopivaan kiskoon
Yhteensopivat pikajalat: A.R.M.S.® #17® (single lever), A.R.M.S.® #35® (double lever), LaRue LT270, American Defense (AD-170).  Jalka kiinnitetään ruuveilla tähtäimeen, minkä jälkeen tähtäin voidaan pikakiinnittää Picatinny kiskoon. Näitä jalkoja ei ole saatavana meiltä.
Käyttöaika vakioakuilla: (4 kpl AA Li-ion) noin 8 – 12 tuntia
Käyttöaika 16000 mAh virtapankilla: noin 22+ tuntia (ei vakiovaruste, mikä tahansa vastaava virtapankki käy)
Laitteen vaatima virta: 4 kpl AA paristoja (Li-ion akku on suositeltava)
IR-vaisimen virta: 2 kpl CR123
Mitat: 289 mm x 90 mm x 88 mm
Paino: 1156 g
Takuu: 2 vuotta

 

 

Lisätiedot

Paino 1.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top