Asiakaspalvelu: 0407284667

ATN X-SIGHT II HD 5-20X85 SMART DAY-NIGHT SCOPE

1,029.00

ATN X-Sight II toimii sekä päivällä että yöllä. Toiminta perustuu HD tasoiseen kamerakuvaan. Laitteen tehoa voidaan kasvattaa valaisemalla kohdetta infrapunavalaisimen avulla. Huom. tämä laite on kielletty metsästyksessä yöaikaan. Metsästyksessä on kielletty yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka elektronisesti suurentavat tai muuttavat kuvaa. Olemme toimittaneet tämän mallin noin viikossa asiakkaalle.

tuotetunnus (SKU) DGWSXS520Z Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ATN X-Sight II toimii sekä päivällä että yöllä. Toiminta perustuu HD 1080p tasoiseen kamerakuvaan. Laite toimii periaatteessa kuten normaali tähtäinkiikari, koska kohdetta katsotaan kuten tähtäinkiikarin läpi eikä ulkopuolisesta monitorista. Kuva voidaan toisaalta siirtää myös esim. kännykkään WIFI-yhteyden avulla. Tähtäin kiinnittyy normaaliin picatinnykiskoon. Tutustu kuvan laatuun katsomalla lukemattomia videoklippejä YouTubesta ja valmistajan sivuilta.

Laitteen mukana on infrapunavalaisin, mutta kantomatkaa voidaan voidaan kasvattaa valaisemalla kohdetta vielä tehokkaamman infrapunavalaisimen avulla.

Huom. tämä laite on kielletty metsästyksessä yöaikaan. Metsästyksessä on kielletty yöammuntaa varten tarkoitetut tähtäyslaitteet, jotka elektronisesti suurentavat tai muuttavat kuvaa.

Laitteeseen voidaan valita myös metrinen mittajärjestelmä. Valmistaja ei ole ilmoittanut laitteelle varsinaista pakkasrajaa (vanhemmalle mallille oli ilmoitettu -30°C to +60°C), mutta tätä laitetta on käytetty mm. -15°C pakkasilla ilman ongelmia. Lataa käyttöohje. Ohjelmistot kännykkään: AndroidIphone.

Ketunmetsästystä yöaikaan Australiassa. Ota huomioon eri maiden erilaiset metsästysrajoitukset. Älä katso videota jos se aiheuttaa ahdistusta. Ensimmäiset 3 laukausta: 170, 85 ja 210m.

Kaikki ominaisuudet:

Maksimi ampumaetäisyys riippuu olosuhteista. Katso video:

Unboxing ja villisiat 225m päässä pimeällä:

Laitteen mukana tuleva infrapunavalaisin, vastavalosuoja ja laukku.

Lisää videoita: https://www.atncorp.com/channel/video/74


Tekniset tiedot:

Mittayksiköt: metrinen tai USA
Kuvasensori: HD 1080p ATN L130
Kuvasensorin suurennosalue: 5 – 20 x
Näkökenttä @ 100m: 8 m
Angle of view: 9 °
Objektiivi: 85 mm
Mikronäyttö: HD Display
Kuvaprosessori: ATN Obsidian II
Kuvatarkkuus: 160 lp/mm
Adjustment per pixel: 1/4 ”
Silmänetäisyys: 65 mm
IP-suojausluokka: säänkestävä
Videon tallennustarkkuus: 1080p / 30 fps
Mikrofoni: kyllä, tallentaa äänen
Kiinteä muisti: 4 GB
Micro SD kortti: 4 > 64 GB
Micro USB: voidaan liittää lisävirtapankki
Micro HDMI: siirrä kuvaa esim. tietokoneelle
WiFi (Streaming, Gallery & Controls): iOS & Android
Bluetooth: 4.1
GPS (Geotagging, Elevation, etc.): kyllä
3D Gyroscope: kyllä, GS7 parantaa kuvan vakautta
3D Accelerometer: Yes
3D Magnetometer: Yes
E-Barometer: Yes
Smart range finder: Yes
Smart Shooting Solution: Yes
RAV (rekyylistä käynnistyvä videon tallennus): Yes
Elektroninen kompassi: kyllä
Smooth Zoom: Yes
Ristikot: useita malli- ja värivaihtoehtoja
Kiinnitys: Picatinny/Weaver yhteensopivaan kiskoon
Yhteensopivat pikajalat: A.R.M.S.® #17® (single lever), A.R.M.S.® #35® (double lever), LaRue LT270, American Defense (AD-170).  Jalka kiinnitetään ruuveilla tähtäimeen, minkä jälkeen tähtäin voidaan pikakiinnittää Picatinny kiskoon. Näitä jalkoja ei ole saatavana meiltä.
Käyttöaika vakioakuilla: (4 kpl AA Li-ion) noin 8 – 12 tuntia
Käyttöaika 16000 mAh virtapankilla: noin 22+ tuntia (ei vakiovaruste, mikä tahansa vastaava virtapankki käy)
Laitteen vaatima virta: 4 kpl AA paristoja (Li-ion akku on suositeltava)
Mitat: 289 mm x 90 mm x 88 mm
Paino: 1156 g
Takuu: 2 vuotta

Kaikkien ATN X-Sight II HD laitteiden ohjelmistot voidaan päivittää uusimpaan versioon. Mene valmistajan sivuilla, kytke laite tietokoneeseen ja seuraa ohjeita.

Lataa käyttöohje (englanninkielinen, huom. käyttöohjetta ei ole suomennettu, ota tämä huomioon laitetta tilatessasi). Ohjelmistot kännykkään: AndroidIphone.

Lisätiedot

Paino 1.5 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top