Asiakaspalvelu: 0407284667

ATN LRF 1500 etäisyysmittari X-Sight asiakas

255.00

Tämä hinta on voimassa jos olet hankkinut meiltä ATN X-Sight II kiikaritähtäimen aiemmin. Yksi etäisyysmittari per aiemmin hankittu kiikaritähtäin.

Kuvaus

Tämä hinta on voimassa jos olet hankkinut meiltä ATN X-Sight II kiikaritähtäimen aiemmin. Yksi etäisyysmittari per aiemmin hankittu kiikaritähtäin.


Jätä kaikenlainen arvailu vähemmälle. ATN 1500 etäisyysmittari on viimeisintä huutoa ja näyttää tavallaan tulevaisuuden. Se ei vain mittaa etäisyyttä vaan antaa mahdollisuuden ristikon siirtoon. ATN X-Sight II kiikaritähtäin korjaa ristikon oikeaan kohtaan Bluetooth-yhteyden avulla. Tavallisen kiikarin ristikon säätöön saat helppokäyttöiset ohjeet sovelluksen kautta. Lataa kännykkääsi ATN Ballistics sovellus. Saatavana Android ja IOS laitteisiin. Katso videot alta. Etäisyysmittari toimii valoisalla, ei pimeässä.

Jotta sinun ei tarvitse arvailla myöskään sitä toimiiko tämä laite niin katso aluksi vaikka videot tuosta alta. Netin syövereistä löydät paljon lisää. Jopa hakematta, koska kun katsot nämä niin tube osaa ehdottaa lisää.


ATN X-Sight II kiikaritähtäin: Katso video miten etäisyysmittari toimii ja siirtää ristikon kohdalleen. Tähtäimeen täytyy ensi syöttää käyttämäsi kaliiberi, patruuna ja muut tiedot. Tähtäin ja etäisyysmittari pitää parittaa keskenään Bluetoothin avulla. Kun mittaat etäisyyden kohteeseen niin tähtäin korjaa koron ja osuma on keskellä. Etäisyysmittarissa ei ole tuulimittausta joten se tieto ei välity tähtäimeen. Tuulikorjauksen voi asettaa itse.

Perinteinen tähtäinkiikari: Katso video miten etäisyysmittari toimii ja antaa havainnolliset ohjeet ristikon siirtämiseen. Etäisyysmittari pitää parittaa puhelimen kanssa Bluetoothin avulla. Aseta käyttämäsi, patruuna ja muut tiedot ATN Ballistics ohjelmaan. Kun mittaat etäisyyden kohteeseen niin sovellus kertoo montako napsua ristikkoa pitää siirtää.

Käyttäjätesti:


Ristikon säätäminen ATN X-Sight II tähtäinkiikarilla:

a) Mittaa etäisyys.

b) Tieto ilmestyy tähtäimeen Bluetoothin välityksellä ja ristikko siirtyy kohdalleen.


Ristikon säätäminen perinteisellä tähtäinkiikarilla:

a) Mittaa etäisyys.

b) Katso korosäätö ATN Ballistic Calculator sovelluksesta. Samalla voi asettaa tuulikorjauksen kunhan arvoit tuulen nopeuden.

c) säädä kiikarin ristikko ohjeiden mukaan:

Tekniset tiedot:

Suurennos: 6x
Näkökenttä: 7.2°
Tarkkuus: ± 1 y/m
Mittausetäisyys: 5-1500 y/m
Bluetooth versio: 4.1
Puhelinsovellus: Android, IOS
Sateenpitävä: kyllä
Pariutuu: Obsidian II tai uudempi
Yhteensopivuus: Mil ja MOA kiikarit ATN Ballistic Calculator sovelluksen avulla
Paristoikä: 6 kuukautta tai 50,000 mittausta
Paristo: 1 x CR2, 3 V
Mitat: 106 x 35 x 73 mm
Paino: 152 g
Takuu: 2 vuotta

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top