Asiakaspalvelu: 0407284667
ATN Leupold QR

ATN Leupold QR

179.00

Tämän jalan avulla saat asennettua ATN X-Sight tai Mars kiikarin oikealle silmänetäisyydelle Leupold QR jalustaan. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Tämän jalan avulla saat asennettua ATN X-Sight tai Mars kiikarin oikealle silmänetäisyydelle Leupold QR jalustaan. Sopii max. 50mm objektiiville. Säädettävä, sopii normaali ja magnum runkoisiin kivääreihin. Runko 7075 sarjan alumiinia ja tapit terästä. Paino noin 99 g.

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top