Asiakaspalvelu: 0407284667

ATN Binox-HD 4-16X65 Smart Day-Night

859.00

BinoX-HD laittaa digitaaliset katselukiikarimarkkinat uusiksi. Ei enään mustavalkoista kuvaa, huonoa tarkkuutta tai sumeaa yökuvaa. Tässä on kaksi objektiivia kuten muissakin, mutta yhtäläisyydet loppuvat siihen. Huippuluokan digitaalinen kuva, peräti 16x ulottuva pehmeä zoom, kyky näyttää normaalia päiväkuvaa sekä kaksi versiota pimeäkuvasta. GPS Geotaggaus, wifi, gyroskooppi, E-kompassi, nopeus, korkeus, viimeisintä teknologiaa edustava kuvanvakautus, kuvan ja videon tallennus joko MicroSD muistikortille tai suoraan ulosottoon micro USB tai micro HDMI portin kautta. Toimitusaika noin viikko.

Kuvaus

BinoX-HD laittaa digitaaliset katselukiikarimarkkinat uusiksi. Ei enään mustavalkoista kuvaa, huonoa tarkkuutta tai sumeaa yökuvaa. Tässä on kaksi objektiivia kuten muissakin, mutta yhtäläisyydet loppuvat siihen. Huippuluokan digitaalinen kuva, peräti 16x ulottuva pehmeä zoom, kyky näyttää normaalia päiväkuvaa sekä kaksi versiota pimeäkuvasta.

Voit siirtää laitteen kuvaa reaaliajassa kännykkään rai tablettiin wifi yhteyden avulla! Lataa laitteeseesi sopiva ohjelma Google Play tai Apple Storesta.

GPS Geotaggaus, wifi, gyroskooppi, E-kompassi, nopeus, korkeus, viimeisintä teknologiaa edustava kuvanvakautus, kuvan ja videon tallennus joko MicroSD muistikortille tai suoraan ulosottoon micro USB tai micro HDMI portin kautta. Laitteeseen voidaan valita myös metrinen mittajärjestelmä. Valmistaja ei ole ilmoittanut laitteelle varsinaista pakkasrajaa (vanhemmalle mallille oli ilmoitettu -30°C to +60°C), mutta tätä laitetta on käytetty mm. -15°C pakkasilla ilman ongelmia.

Sopivat metsästykseen, peurakytikselle, pienpetojahtiin, lintujen tarkkailuun, videokameraksi jne. Päivällä ja yöllä!

Millainen kuva on verrattuna tavalliseen kiikaritähtäimeen? Tämän laitteen kuva on HD 1080p tasoinen videokameran kamerakuva. Eli se on eri näköinen kuin optisen kiikarin tuottama kuva. Katso kuvia ja videoita valmistaja sivulta: https://www.atncorp.com/channel/video/10


The BinoX-HD features ATN’s smooth E-zoom magnification system, for an easy and silky magnification experience unlike that available with an analog variable zoom lens. It also features WIFI and Bluetooth compatibility to make connecting your device to the outside world a breeze. In addition it features video recording and camera functionality, as well as a built in GPS sensor, so keeping track of your hunts, hikes, and even trips to the baseball game is fun and convenient!

ATN is proud to announce their new addition the Smart HD Optics line of devices, with the all new BinoX-HD line of digital binoculars. The BinoX-HD binoculars are the world’s most advanced digital binoculars with camera, featuring state of the art technology and optics, combined with a convenient and easy to use user interface, all running at 1ghz on the brand new Obsidian Core processor. Such a high speed processor allows these binoculars to achieve tasks and operations never before even considered for a pair of binoculars, such as geo tagging, state of the art image stabilization, and a smooth E-zoom feature which allows for magnification of anywhere between 4-16x, all at the touch of a button. In addition, the BinoX-HD features a night vision mode which allows them to function at any time, in any place, day or night. They also feature a MicroSD slot, and the ability to record video, and take pictures, and either save them to a card, or to export them via a built in micro USB port, and a micro HDMI port. The BinoX-HD binoculars are the day and night digital binoculars with camera for the 21st century.


Technical Data:
UNITS — can be Metric or Standard system.Sensor: HD 1080p ATN L130
Sensor Magnification: 4 – 16 X Field of View @ 100 m: 7.3 m
Angle of view: 6 °
Objective lens: 65 mm
Micro display: 960×540 x 2 Core ATN Obsidian
System Resolution: 90 lp/mm
Focus range: 3.5 m – ∞
Eye relief: 10 – 30 mm
Interpupillary adjustment range: 60 – 70 mm
IR illuminator range: 275 m
IP rating: Weather resistant
Video Record Resolution: 1080p at 30 fps
Microphone: Yes
On board memory: 4 GB Micro
SD card: From 4 to 64 GB
Micro USB: External Battery Pack
Micro HDMI: Yes
WiFi (Streaming, Gallery & Controls) iOS & Android GPS (Geotagging, Elevation, etc.): Yes
3D Gyroscope: Yes – GS3
3D Accelerometer: Yes
3D Magnetometer: Yes
Electronic Compass: Yes
Smooth Zoom: Yes
Battery life (Li-ion): 6 – 8 hours
Battery pack life (16000mah): 22+ hours
Battery type: (3) CR123
Dimensions 8.2″ x 5″ x 2.3″/208 mm x 127 mm x 59 mm
Weight: 794 g
Warranty: Two years

Note: All ATN BinoX-HD scopes can be updated to the newest programs by simply going to the ATN website and plugging in the device to your computer. That way one can download the latest update for the scope. So regardless of which generation you bought, you can always have the latest functions in your device.
https://www.atncorp.com/firmware

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top