Asiakaspalvelu: 0407284667

Athlon Talos 4-16X40 SF SFP MIL-DOT

329.00

Ahtlon Talos 4-16x40SF on hyväkuvainen tähtäinkiikari MIL säädöillä ja MIL ristikolla. Parallaksi alkaen 13,7 m on hyvä ajatellen pienoiskiväärejä ajatellen. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

tuotetunnus (SKU) ATH215009 Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

If you ask any hunter they’ll tell they probably have filled more tags in the low-light hours than any other time. With that said, it would be wise to design a scope to excel in early-morning and late-evening light. With the Talos scope with Athlon Advanced multi-coated lenses for clarity and brightness in low light, you’ll be able to add precious minutes to every hunting day that you’ve worked hard for. These scopes, with their 4X magnification range, will give you great versatility whether you are hunting whitetails in the dense southern pine forest of Georgia or prairie dogs in on the wide open ranges of Wyoming. With one-piece tube design, the Talos line includes an assortment of specialty scopes for big-game, varmint, MSR’s, 22 rimfire, slug, black powder and turkey hunting.

This Talos 4-16×40 Model has a Mildot second focal plane reticle in it. Please click the link to see the subtension of the reticle.


FEATURES
Fully Multicoated Fully Multicoated optics effectively reduces reflected light and increases the transmission of light giving you a brighter image than normal single coated lenses
Aircraft Grade Aluminum Aircraft Grade Aluminum provide extra strength and durability to handle the toughest terrain and offers lifetime of use.
Heat Treated One Piece Tube Construction Heat treated one piece tube gives the scope extra strength over multi-piece tubes. A one piece tube also is better at keeping moisture out thus keeping your scope fog proof for the life of the product
Waterproof Waterproof to protect the scope in the harshest weather conditions or if accidentally submerged underwater
Fog proof Fog proof to allow you to immediately engage your target when you take your rifle to cold ambient temperature from warm inside
Shockproof Robust mechanical system with special designs on both control and erector system that give you the ultimate recoil resistance to withstand 1000G recoil for 1000 times.
Nitrogen Purged Nitrogen purging dramatically reduces the moisture inside the tube and helps maintaining fogproof and waterproof.


SPECIFICATION
Magnification 4-16
Objective Lens Diameter 40 mm
Reticle Mildot
Surface Finish Matte
Lens Coating Wide Band Fully Multicoated
Tube Material Aircraft grade aluminum
Tube Diameter 1 inch
Exit Pupil 9.5-2.5 mm
Eye Relief 3.8-3.35 inches
Field of View @100 yards 24.1-6.28 feet
Click Value 0.1 MIL
Adjustment range per rotation 5 MIL
Total Elevation Adjustment 20 MIL
Total Windage Adjustment 20 MIL
Turret Style Capped
Parallax Adjustment Side Focus – 15 yards to infinity
Purging Material Nitrogen
Length 12.9″
Weight 19.1 oz
Reticle Subtension Validity 10x
User Instruction Manual Download

Lisätiedot

Paino 1 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top