Asiakaspalvelu: 0407284667

Athlon Midas BTR OS11 1X HOLO

329.00

Athlon Midas Btr OS11 on pieni, kevyt ja rekyylinkestävä holotähtäin. Uniikki design mahdollistaa pariston vaihtamisen ilman tähtäimen irrottamista ja uudelleen kohdistamista. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Athlon Midas Btr OS11 on laadukas, pieni, kevyt ja rekyylinkestävä holotähtäin. Uniikki design mahdollistaa pariston vaihtamisen ilman tähtäimen irrottamista ja uudelleen kohdistamista.

Ominaisuudet:
Säädettävä valopisteen kirkkaus.
Etsattu ristikko.
Kokonaan monikalvopinnoitettu optiikka takaa hyvän valonläpäisyn ja kirkkaan kuvan.
Alumiininen rakenne.
Vedenpitävä.
Picatinny ja Weaver yhteensopiva kiinnitys.
Elinikäinen takuu.


Tekniset tiedot:

Suurennos: 1x
Linssin koko: 24.5x 15.9 mm
Parallax: <2 moa
Punapisteen koko: <3moa
Säätö / Click: 1 moa
Valonsäätö: 1- 6 voimakkuutta
Pituus: 49 mm
Paino: 65.2 g

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero. Katso tarkemmin sivun yläreunan linkistä: Asiakaspalvelu
Top