Asiakaspalvelu: 0407284667

Athlon Midas BTR OS11 1X HOLO

329.00

Athlon Midas Btr OS11 on pieni, kevyt ja rekyylinkestävä holotähtäin. Uniikki design mahdollistaa pariston vaihtamisen ilman tähtäimen irrottamista ja uudelleen kohdistamista. Toimitusaika noin 1-2 viikkoa.

Kuvaus

Athlon Midas Btr OS11 on laadukas, pieni, kevyt ja rekyylinkestävä holotähtäin. Uniikki design mahdollistaa pariston vaihtamisen ilman tähtäimen irrottamista ja uudelleen kohdistamista.

Ominaisuudet:
Säädettävä valopisteen kirkkaus.
Etsattu ristikko.
Kokonaan monikalvopinnoitettu optiikka takaa hyvän valonläpäisyn ja kirkkaan kuvan.
Alumiininen rakenne.
Vedenpitävä.
Picatinny ja Weaver yhteensopiva kiinnitys.
Elinikäinen takuu.


Tekniset tiedot:

Suurennos: 1x
Linssin koko: 24.5x 15.9 mm
Parallax: <2 moa
Punapisteen koko: <3moa
Säätö / Click: 1 moa
Valonsäätö: 1- 6 voimakkuutta
Pituus: 49 mm
Paino: 65.2 g

Lisätiedot

Paino 0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top