Asiakaspalvelu: 0407284667
Ale!

Apukäynnistin 400A, 12000mAh

149.00 69.00

Simahtiko akku? Tällä taskuun mahtuvalla apukäynnistimellä moottori käynnistyy leikiten! Voit myös ladata puhelimesi ja käyttää taskulamppuna! Nyt erä tarjoushintaan!

Kuvaus

Uskomattoman pienikokoinen, huippulaadukas ja tehokas käynnistysapu/virtapankki! Täydellinen lisävaruste matkalle mukaan. Jopa 55 käynnistystä täyteen ladatusta akusta! Akun pinta on kumimainen ja se painaa vain 400 grammaa. Pimeässä toimintaa varten laitteen päädyssä on tehokas 3W Osram LED valo, jossa on jatkuva valo, vilkku ja SOS. Akun varaustila ilmaistaan viisiportaisella merkkivalojonolla. Laadukkaalla laitteella on 24 kuukauden takuu ostopäivästä lukien koskien valmistus- ja materiaalivirheitä.


Tekniset tiedot:

Kapasiteetti 12000mAh (todellinen kapasiteetti!)
Jännite: 12v
Sisääntulo: Micro-USB 5V/3A
Ulostulo: USB 5V 2.1A lataus mobiililaitteille 95% hyötysuhteella
Käynnistysapu: 90% hyötysuhteella, 12V/200A, peak 12V/400A/3s
3W Osram LED valo isolla heijastimella, PMMA suojalasi. Jatkuva valo, vilkku ja SOS. Kantomatka 150m.
LED-varausvalot: 20 / 40 / 60 / 80 / 100 %
Nelinkertainen suojaus: ylilataus, ylipurku, ylijännite, oikosulku
Sisäänrakennettu lämpötilasuojaus
Lujat MC sarjan korkeavirtaliittimet
Käyttölämpötila-alue: -40℃ – 60℃
Tehokas litiumakku
Ultraäänihitsattu ABS muovikuori kumimaisella päällysteellä
Jopa 1000 kertaa uudelleen ladattavissa
Latausaika: 3,5 tuntia, tyhjästä täyteen
Ulkomitat: 182 x 50 x 28mm
Laukun mitat: 24 x 18,5 x 5cm
Paino: 400g (akku)
Paino: 960g (kaikki varusteet + laukku)
Takuu: 24kk
CE, FC, RoHs hyväksynnät


Mukana toimitetaan kattavat varusteet:

Älykkäät, suojatut auton käynnistyskaapelit tukevilla hauenleukaliittimillä. Monihaarainen USB-latausjohto: Micro-USB, Apple Lighting, Apple. Verkkovirta-adapteri virtapankin lataamiseen. 100-240V, USB 5V – 2,5A. Toimitetaan kovassa suojalaukussa.

Lataaminen:

Lataa virtapankki täyteen mukana tulevalla verkkolaturilla. Kun kaikki viisi merkkivaloa palavat niin akku on täynnä. Latausaika on noin 3,5 tuntia tyhjästä akusta. Älä pidä laitetta kiinni laturissa kun käynnistät sillä ajoneuvoa tai annat virtaa mobiililaitteeseen. Laitteen siniset merkkivalot ilmaisevat akun varaustilan seuraavasti: ei valoa – 0%, kaikki vilkkuvat – 10%, 1 valo – 20%, 2 valoa – 40%, 3 valoa – 60%, 4 valoa – 80%, 5 valoa – 100%. Merkkivalot saadaan näkyville painamalla laitteen virtakytkintä kerran.

Valo:

Laitteen LED taskulamppu saadaan päälle painamalla kytkintä nopeasti kaksi kertaa. Kun valo on päällä, se voidaan vaihtaa vilkuksi painamalla kerran. Valo voidaan vaihtaa SOS valoksi painamalla jälleen kerran. Valo sammuu painamalla vielä kerran. Eli: 2x (päälle) > 1x (vilkku) > 1x (SOS) >1x (sammutus).

Auton käynnistys:

Kytke hauenleukaliittimet ajoneuvon akun napoihin. Punainen akun plus napaan ja musta miinus napaan. Kiinnitä liittimien toinen pää apukäynnistimeen, se menee vain oikein päin. Käynnistä ajoneuvo. Irrota liitin apukäynnistimestä ja sen jälkeen ajoneuvon akusta. Tämä laite on tarkoitettu 12 v järjestelmään.

Virran antaminen mobiililaitteeseen:

Kytke USB kaapeli virtapankkiin ja mobiililaitteeseen. Paina kerran virtapankin käynnistysnappia.

Turvallisuus:

Opettele käyttämään laitetta oikein. Irrota apukäynnistin ajoneuvosta viimeistään 30 s käynnistämisestä. Älä kytke käynnistinkaapeleiden leukoja toisiinsa. Älä kosketa käynnistyskaapeleiden leukojen metalliosiin kun kaapelit ovat kiinni laitteessa. Älä pura laitetta. Valvo laitteen latausta ja pidä se kaukana herkästi syttyvistä materiaaleista. Älä jätä laitetta korkeaan lämpötilaan pitkäksi ajaksi. Jos laite on kuuma, turvonnut, vuotanut, savuaa tai palaa, lopeta laitteen käyttäminen välittömästi.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

Tuotteella 14 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma - pe 9.00 - 17.00), myös SMS viesti käy. Palautusosoite on: Matkahuolto Rovaniemi/Kivelä Outdoor, palautuskoodi: 9505833. Pakettiin on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy ja jatkotoimenpiteet, asiakkaan tilinumero. Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Kun käytät Kivelä Outdoor matkahuoltosopimuksen mukaista palautuskoodia niin palautus tulee sinulle edullisemmaksi kuin normaalisti. Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa. Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuoteessa olevia lappuja, tarroja yms. ei saa irrottaa.
Top