Asiakaspalvelu: 0407284667

Asiakaspalvelu


Maksaminen

Maksuliikenteemme hoitaa Paytrail ja kaikki yleisimmät maksutavat käyvät. Osamaksun ja laskun tarjoaa Jousto: Jousto Lasku tai Jousto Osamaksu.


Jousto Osamaksu:

Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Osamaksu ja saat joustavasti 1-24 kk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %.

Esimerkiksi 300 euron ostos 24 kk maksuajalla maksaa 21,52 €/kk. Tämä summa sisältää laskutusmaksun ja kuukausittaisen nimelliskoron 2,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 300 euron 24 kk:n maksuajalle on 78,86 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on max. 5000 €.

Kuluttajan henkilökohtainen luottoraja on max. 5000 €, jonka puitteissa Jousto Laskulla ja Osamaksulla voi maksaa ostoksia verkkokaupoissa ja myymälöissä.

Laskuri: https://www.jousto.com/kuluttajalle/laskuri


Jousto lasku: 

Valitse verkkokaupan kassalla Jousto Lasku ja saat 14 vrk maksuaikaa ostoksellesi. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku. Laskulla maksaessasi et maksa lainkaan nimelliskorkoa. Laskuun lisätään ainoastaan 4,90 euron laskutuslisä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron ostokselle 14 päivän maksuajalla on 28,95 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on max. 1000 €.

Saatuasi Jousto Laskun voit myös halutessasi muuttaa sen Jousto Osamaksuksi Jouston Online-palvelussa.

Kuluttajan henkilökohtainen luottoraja on max. 5000 €, jonka puitteissa Jousto Laskulla ja Osamaksulla voi maksaa ostoksia verkkokaupoissa ja myymälöissä.


Lähetysten toimittaminen

Käytämme lähetyksiin Matkahuoltoa. Voit muuttaa toimitustapaa ja hakea lähi-paketin hakupaikkoja kun siirryt eteenpäin SIIRRY KASSALLE-painikkeella. Lähetämme tilaukset pääsääntöisesti samana päivänä, jos tilaukset ovat tulleet ennen klo 15.00. Koskee varastossa olevia tuotteita. Toimitusaika on siis pääsääntöisesti 1-2 työpäivää. Tilaa kriittisesti tarvittavat tuotteet kaiken varalta hieman aikaisemmin. Joidenkin tuotteiden kohdalla toimitusaika on pidempi ja tämä on kerrottu tuotesivulla.

Bussipaketti: Toimitus osoitteesi perusteella lähimpään Matkahuoltoon. Voit seurata lähetyksen kulkua lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa määräpaikasta. Jos haluat valita jonkin tietyn Matkahuollon toimipaikan niin käytä Lähi-paketti valintaa, joka on saman hintainen toimitustapa. Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Kuljetusaika voi olla pidempi silloin, kun kuljetusreitti edellyttää bussinvaihtoa.

Jakopaketti: Matkahuolto toimittaa paketin sovitusti perille klo 9 – 16 välisenä aikana. Muista antaa puhelinnumerosi jakelun sopimiseksi. Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä.

Lähi-paketti: Toimitus valitsemaasi lähikauppaan (Siwa, Valintatalo tai Euromarket). Siirry kassalle, syötä paikkakunta ja paina hae, niin saat listan mahdollisista hakupaikoista. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin kun tilaus on noudettavissa määräpaikasta. Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.


Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa puhelintiedusteluihin arkisin: 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00). Emme siis vastaa puhelimeen muina aikoina. Jos olemme varattuja niin pyrimme soittamaan takaisin kun vapaudumme. Whatsapp, sms, multimedia ja sähköpostilla tapahtuvia yhteydenottoja voit tehdä milloin tahansa ja vastaamme niihin heti kun ehdimme, jopa viikonloppuisin ja iltaisin. Huom. jotkut sähköpostit kuten Hotmail on todettu ottamaan huonosti viestejä vastaan. Laita aina yhteydenottoosi myös puhelimesi numero kaiken varalta. Meidät saa kyllä kiinni.


Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteella 30 vuorokauden palautus ja vaihto-oikeus. Palautus ja vaihto-oikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, mutta se ei koske ostajaa varten räätälöityjä tuotteita, erikoistilauksia tai mittatilaustuotteita. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai puhelimitse numeroon 0407284667 (ma – pe 8.00 – 17.00), myös SMS viesti käy. Ole valmis kertomaan tilauksen numero. Valmistelemme asiakaspalautuksen systeemin kautta ja saat siitä sitten tarvittavat tiedot ja ohjeet. Palautuksen mukana on laitettava mukaan saate jossa ilmenee palautuksen/vaihdon syy, tilausnumero ja asiakkaan tilinumero.

Kun tuote on tarkastettu, palautamme tuotteesta maksetun summan miinus lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut painoluokkien mukaan mahdollisimman pian, yleensä viikon kuluessa. Jos tuotteen lähetys on ollut ilmainen, pidätämme silti lähetyksestä aiheutuneet kulut molempiin suuntiin. Emme lunasta postilla, postiennakolla tai bussiennakolla palautettuja paketteja. Matkahuollon kautta saatu tilaus on palautettava aina yo. ohjeen mukaisesti.

Jos tuote pitää vaihtaa samanlaiseen, esim. erikokoiseen asusteeseen niin perimme palauttamisesta ja lähettämisestä aiheutuneet kulut meidän lähetykseen painoon perustuvan normaalihinnaston mukaan. Kun olet hankkimassa esim. jotakin vaatetta niin vertaa mittoja johonkin sopivaan vaatteeseesi niin palauttamisen tarve saadaan vähennettyä.

Jos tuotteeseen tulee jotakin vikaa takuuaikana niin se pyritään korjaamaan tai vaihtamaan uuteen samanlaiseen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse asiakkaan maksaa. Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Jos lähetyksestä on vahingossa jäänyt puuttumaan jotain niin lähetämme puuttuvat tuotteet heti ensi tilassa ilman lisäkuluja.

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@kivelaoutdoor.com tai 0407284667.  Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Kerromme myös tuotesivuilla jos tuotteella on jokin tietty toimitusaika. Myös Kivelä Outdoor pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. Palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan kuluttajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Palautusaikana asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Asiakas voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön. Tuotteen ja pakkauksen täytyy olla puhdas. Tuotteen tulee pysyä uudenveroisessa ja myytävässä kunnossa.

Ohjeita: Kengillä ei saa kävellä ulkona. Voit kokeilla kenkiä sisällä, mutta mm. ulkopohjat tulee puhdistaa uudenveroiseksi. Reppu voidaan koepakata ja kokeilla sitä kotona samoin kuten kaupassa, ei ottaa ns. kenttätestiin. Asekoteloon ei saa laittaa asetta ilman suojusta. Se voi sotkea kotelon esim. öljyiseksi. Tuotepakkaus tulee avata varovaisesti ja siististi. Jos pakkaus tai tuote ei ole uudenveroisessa kunnossa vaan: likainen, käytetty, kulunut, muokattu, hiottu, maalattu, rikottu, revennyt yms. niin palautusoikeus raukeaa. Tuotteessa olevia lappuja, tarroja, nippusiteitä yms. ei saa irrottaa. Moottoreita ei saa tankata, lisätä öljyä tai koekäyttää. Valaisimia voi kokeilla, mutta ne täytyy kokeilun jälkeen pakata täsmälleen samassa kunnossa täsmälleen samalla tavalla tuotepakkaukseen. Jos valoissa on paristojen napojen suojana muovi niin se täytyy laittaa takaisin. Kääri kaikki johdot kiinni siteillä kuten ne ovat uutenakin. Mitään sormenjälkiä laseihin tai tahroja ei saa jäädä minnekään tai palautusoikeus raukeaa.

Käytämme tavallista maalaisjärkeä. Kun pakkaat tuotteet siististi ja olet samaa mieltä kuin mekin, että tuote on edelleen jälleenmyytävässä kunnossa ja uudenveroinen niin palauttaminen on OK meidän puolesta. Jos tuotepakkaus on esim. tavallinen muovipussi tai vastaava anonyymi pakkaus niin tuotteen palautusoikeutta ei menetetä jos pakkaus väistämättä rikkoutuu tuotetta esiin otettaessa.

Kivelä Outdoor ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kivelä Outdoor:in vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Kivelä Outdoor:in -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


Aseen ostaminen ja lähettäminen:

Lähetät meille allekirjoitetun 4-sivuisen aseen hankkimisluvan kirjeessä. Osoite: Kivelä Outdoor, Ruuhiranta 7, 96800 Rovaniemi. Käytä allekirjoitukseen sinistä tai mustaa kuulakärkikynää. Liitä mukaan saatekirje mistä aseesta ja varusteista on kysymys, mitä on sovittu, osoitteesi, puhelimen numerosi, sähköposti.

Lähetämme aseen Matkahuollon kautta lähimpään MH toimipaikaan. Asetta ei lähetetä lähellä-pakettina. Lähetyksen mukana tulee täytetty hankkimislupa (kaksi päälimmäistä sivua), joka toimii väliaikaisena kantolupana.

Huom. varmista aseen saatavuus meiltä ennen kuin lähetät hankintalupia. Kaliibereita ja malleja on paljon, ja aseita tulee ja menee kiivasta tahtia. Joidenkin aseiden kohdalla toimitusaika voi olla hyvinkin pitkä. Ennen kuin teet ostoksen verkkokaupassa niin varmista haluamasi aseen toimitusaika: myynti@kivelaoutdoor.com (puhelimitse emme osaa heti sanoa toimitusaikaa).

Huom. jos hankkimisluvassa on vain ja ainoastaan 12/76 ja asiakas haluaa 12/89, on hänen hankittava uusi hankkimislupa tai poliisilaitos voinee muuttaa luvan 12/89:ksi. (tieto Poliisihallituksesta). Poliisi voi myöstää hankkimisluvat väljemminkin, jolloin voit valita kaliiberin vapaammin ostotilanteessa.

Jos hankit revolveria missä on kaksi eri kaliiberin vaihtorullaa niin tarvitset luvat molempiin. Sama pätee aseisiin, joissa tulee mukana toinen tai useampi piippu.


Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä 23.7.2016

1.1. Rekisterinpitäjä

Kivelä Outdoor
Ruuhiranta 7
96800 Rovaniemi
FINLAND

1.2. Rekisteriasioista vastaava
Kivelä Outdoor
Ruuhiranta 7
96800 Rovaniemi
FINLAND
Y-tunnus: 2014190-0

1.3. Rekisterin nimi

Kivelä Outdoor verkkokaupan käyttäjärekisteri

1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Kivelä Outdoor verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
– nimi
– osoite
– puhelin
– sähköposti

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Kivelä Outdoor verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Kivelä Outdoor verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

1.9.  Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Top