KIVELÄ OUTDOOR 

Rovaniemi  |  Finland  |  tel: +358-40-728-4667 |  email: myynti@kivelaoutdoor.com  | 
  Find us on Facebook
 
 


Ensin faktat. Erätukku mullisti markkinat aikoinaan tuomalla edullisen kalvopuvun metsästäjille. Ehkä mainokset lupailivat vähän liikoja hengittävyyydestä, vedenpitävyydestä ja toiminnallisuudesta, mutta jokatapauksessa. Retkitukku pyrkii nyt samaan.

Otamme haasteen vastaan ja tarjoamme nyt brändin nimeltä Hillman. Aivan samaan hintatasoon ei päästä, joten kerrotaan hieman eroista edellämainittuihin. Tästä lähtien sinulla on nyt vaihtoehtona erinomaisesti kaavoitettu metsästyspuku, joka ei muistuta säkkiä. Samalla toiminnalliset ominaisuudet on hiottu siihen pisteeseen, joka erottaa nämä kaikesta tavanomaisesta. Esimerkiksi Shooting Sleeve hihan istutus ja riista/evästasku. Saatavana kaudeksi 2014 eri värityksillä valintasi mukaan. Vihreän lisäksi myös maastokuvio, kaislakuvio ja hirvestysoranssi. Erotu jos uskallat.

SX3 Performance Signature. Red Racing malli Brileyn supistajilla!


SX3 Black Shadow!SX3 Mossy Oak Infinity!SXP Black Shadow!M70 Ultimate Shadow!M94 Take Down .450 Marlin!SXR Vulcan Battue!
  Hillman Holsterpack: € 70.00 TARJOUS! (norm. 100)

Kevyt metsästysreppu, joka näyttää tavalliselta, mutta sisältää ulosvedettävän asekotelon. Kätevä lyhyillä keikoilla ja silloin kun hirvipassia siirretään autoilla. Tai kun koira joudutaan hakemaan pois vieraalta alueelta kesken metsästyksen. Ase on suojattuna kolhuilta, sateelta ja lumelta. Säädettävä asekotelon pituus.
  Eberlestock X1EHL: € 249.00

Suosituin Eberlestock-aserinkka! 


  UUTISIA:

Seuraa uusimpia meidän Facebook sivujen kautta.


Erämessut 2014:

Riihimäki, U373 Erätori.


Pääkaupunkiseudun väki, käväiskää tutkimassa Eberlestock valikoima Varuste.netissä.  Tilaaminen ja toimitukset:

Lähetä tilauksesi sähköpostilla: myynti@kivelaoutdoor.com

Jos et voi tilata sähköpostilla niin soita: 0407284667 (Ma-Pe 9-17).

Lähetämme Matkahuollon bussiennakolla (maksetaan noudettaessa) ellei muuta sovita. Lähetämme klo 16 mennessä tulleet tilaukset yleensä samana päivänä ja Matkahuollon toimitusaika on noin 1-2 päivää. Katso tilausohjeet.

Huom. meillä ei ole myymäläliikettä, ei välttämättä päivystystä varastolla tai kaikkea tavaraa hyllyssä.


Hillman XPR Coat Fire 3 on uusi huipputekninen hirvestystakki.Hillman XPR Hoodie!
Hillman Chairpack!
Hillman Trackerpack!Hillman Birdpack!
Nikon Prostaff 5 4,5-18x40!
Nikon Aculon AL11!Nikon Monarch 7 8x30 ED on erinomainen kiikari liikkuvaan metsästykseen. Yksi pienimmistä ja keveimmistä kokoluokkansa katselukiikareista.