Rovaniemi  |  Finland  |  tel: +358-40-728-4667 |  email: myynti@kivelaoutdoor.com  | 
  Find us on Facebook
 
KIVELÄ OUTDOOR  Tervetuloa.html
 

Toimitusaika on yhdestä kahteen päivään Matkahuollon kautta. Varastossa olevat tuotteet on erikseen mainittu.

Lähetys Matkahuollon kautta 7 eur (0-2 kg) sekä mahdollinen bussiennakkomaksu 5 eur (ellet tee tilisiirtoa). Lähellä paketti (hakupaikka Siwa jne.) samaan hintaan.


  Unkarin armeijan laavukangas, puolikas, uudenveroinen: € 15.00 (loppu, ei tarkaa saapumisaikaa)

Varastoitua, käyttämätöntä, Unkarin armeijan ylijäämää. Kangas vahvaa kyllästettyä puuvillaa. Kahdesta puolikkaasta voit rakentaa kodan tapaisen asumuksen. Yksi puolikas käy louteena, joskaan ei kovin isokokoisille. Kolmella reunalla lenkit maakiiloja varten. Kolmion yläkarki vahvistettu ja siinä keskisalon tai narun rengas. Käsiaukot, joten voit pukea päälle kuin sadeviitan. Linkki historiaan. Erinomaisen luja, hyvin kipinöitä kestävä pieni majoite todelliseen eränkäyntiin ja tunnelmaan. Paino: 1,4 kg per puolikas. Mukana ei tule keskitankoa tai maakiiloja.


Katso alkuperäiset Unkarin armeijan taitto-ohjeet: 1920_1.jpg, 1920_2.jpg, 1920_3.jpg, 1920_4.jpg.


Kuvassa on liitetty napeilla kaksi puolikasta kodaksi ja pystytetty keskisalon ja kiilojen avulla.Yksi puolikas maksaa 15 eur.
  Puolan armeijan laavukangas, puolikas, uudenveroinen: € 15.00 (loppu, ei tarkaa saapumisaikaa)

Varastoitua, käyttämätöntä, Puolan armeijan ylijäämää. Vahvaa sadekyllästettyä puuvillaa. Kyllästys tarkoittaa tässä yhteydessä samantapaista juttua kuin mm. Suomen armeijan puolijoukkueteltassa - sadevesi ei pitäisi tulla läpi ellet koskettele kangasta. Mitään takuuta emme voi vedenpitävyydelle antaa. Kuten varmasti tiedätkin, voit myös itse kyllästää puuvillakankaan. Tällainen armeijavaatimukset täyttävät puuvillakangas on laadukas ja se kestää hyvänlaisesti kipinöitä ja nuotion kuumuutta. Mukana ei tule keskitankoa tai maakiiloja. Tee ne metsässä. Tarvitset puukon.


Yhtä puolikasta voidaan käyttää myös viittana. Ainakin Puolan armeija on viisaudessaan näin sen aikoinaan ajatellut ja siksi kankaassa on napeilla avattavat/suljettavat läpiaukot käsille. Jotta niin sanottu taistelija pysyy sateellakin jonkinlaisessa valmiudessa. Yläkolmiossa on tuplakangas, joten se toimii huppuna. Softaripelaajan muovikypärä mahtuu alle. Käsiaukot ovat arvioilta 30 cm pitkät (mittaile itse jos haluat tietää millilleen) ja niiden sijainti näkyy kuvista (kankaan kyljessä näkyvät olevan).


Seuraavassa kuvassa on kaksi puolikasta kiinnitetty napeilla yhteen ja tehty yhden/kahden hengen kota. Kankaat limittyvät noin 5 cm, joten vesi ei pitäisi tulla sisälle.  Jos sinulla on pieni kamiina (kovin iso ei sisälle mahdukaan) niin sen piippu voidaan johtaa ulos yhdestä käsiaukosta, mutta kannattaa tehdä se niin, ettei kangas kosketa kuumaan piippuun.


Paino 1300 g per puolikas. Korkeus pystytettynä noin 140 cm. Halkaisija pystytettynä noin 250 cm. Väri: metsänvihreä. Pakkauskoko rullattuna: 36 x 10 x 10 cm.Tässä kuvassa viritetty yksi kangaspuolikas louteen tapaan. Korkeus keskeltä 120 cm. Leveys suuaukosta 290 cm. Syvyys keskeltä 150 cm. Todella halpa, kevyt ja kestävä erämiehen minimalistinen majoite, joka ei säiky kipinöitäkään. Nukkujan pituus 182 cm. Hyvin mahtuu. Ota mukaan viisi kevyttä alumiinikiilaa tai tee narulenkit metsässä veistettäviä puukeppejä varten. Keskisaloksi käy puukeppi. Joko kuvan mukaan asennettuna tai harjaa pitkin. Voit tehdä tulet louteen eteen. Kangas kestää vettä kunhan et koskettele siihen. Ei kondenssiongelmia, ei ahtaanpaikan kammoa, ei palovaaraa. 100 varmasti kestävämpi kangas kuin missään kalliissakaan teltassa. Tee sääskiaikaan rankinen tai etuverho. Hanki ohutta verkkoa tms. sifonkikangasta.Kaksi aukkoa mahdollistavat näkösuojasta katselun, kiikaroinnin, valokuvaamisen tai ampumisen.Louteen alareuna sadekuuron jälkeen.Kommandomajoite:  Sadeviitta-laavu - Rip Stop Nylon: € 20.00 (loppu, ei tarkaa saapumisaikaa)

Vedenpitävä teipatuilla saumoilla (ei hengittävä kalvo). Erittäin kevyt (340 g), kestävä ja edullinen US Army tyylinen sadeviitta, joka ylettyy myös rinkan päälle. Tuulettuu erittäin hyvin väljyytensä takia. Nopea pukea. Viitasta voi tehdä yhden hengen laavun.

Viitan kulmissa ja keskellä on purjerenkaat, joissa valmiina n. 60 cm pitkät narut. Hupun lähellä, alapuolella kaksi lenkkiä, joiden kautta kulkee 260 cm pituinen naru. Reunoissa 4 cm käänne (tuplakangas). Suhteellisen mattapintainen materiaali. Metalliosat mustattu. 100% vedenpitävä, teipatut saumat. Sivut voidaan sulkea neppareilla. Saat jätettyä ylänurkkiin aukot käsille. Samoja neppareita käyttäen voit yhdistää kaksi tai useammankin viitan isommaksi laavuksi tai tehdä tästä makuupussin suojan. Kiristettävä huppu. Tulee pakkauspussissa. Mainio varuste metsästykseen, retkeilyyn, kalareissuille, partioon, sotahommiin.

Koko: 223 x 144 cm. Materiaali: pvc-pinnoitettu ripstop nylon. Värivaihtoehdot: vihreä, Flecktarn camo, Tsekkien armeijan maastokuvio, Woodland camo. 


Woodland Camo (lakki ei tule mukana).